Όλα κυλούν βάσει σχεδίου…

Η απάντηση στο ερώτημα αν ο Ντίκα, ο Τουμά, ο Γιάκομπ, ο Πιλότο, ο Μιλάνο και οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που θα αποκτηθούν λίαν συντόμως …

Η απάντηση στο ερώτημα αν ο Ντίκα, ο Τουμά, ο Γιάκομπ, ο Πιλότο, ο Μιλάνο και οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που θα αποκτηθούν λίαν συντόμως είναι ποδοσφαιριστές που θα επαναφέρουν τον Ηρακλή στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, θα δοθεί από τις 22 Αυγούστου και έπειτα, όταν αρχίζει το νέο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα δεδομένο, εξαιρετικά σημαντικό. Με εξαίρεση τον Γιάκομπ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αποτελούσαν την πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Ηρακλή.

Για τη θέση του επιτελικού μέσου, είχε επιλεγεί ο Νικολάε Ντίκα και αυτός αποκτήθηκε. Για παρτενέρ του Ντιέ, ο Πιλότο. Για αντι-Μαρκές ο Τουμά. Από τη στιγμή που δεν προχωρούσε το θέμα Γκαρσία, ο Μιλάνο χαρακτηρίστηκε ιδανική επιλογή. Μόνο για τη θέση του φορ περιοχής, τα πράγματα δεν κύλησαν βάσει του αρχικού σχεδίου. Ο Όπερ ήταν ο πρώτος στόχος, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε για τους γνωστούς λόγους. Όταν όμως ο Όλεγκ Προτάσοφ, ένας άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τη συγκεκριμένη θέση, επιμένει για τον Γιάκομπ, η άποψη των υπολοίπων μάλλον περισσεύει.

Και για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, με τους οποίους οι άνθρωποι του Ηρακλή βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Αν επιτευχθεί συμφωνία και με τους τρεις, οι κυανόλευκοι θα έχουν πετύχει κάτι πρωτόγνωρο. Από τη μία θα έχουν «κλείσει» το ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας και από την άλλη θα έχουν ποσοστό ευστοχίας κοντά στο 90%, όσον αφορά τους παίκτες που ήθελαν από την πρώτη στιγμή να αποκτήσουν.

Συνήθως, όταν τα πράγματα κυλούν βάσει σχεδίου, το οποίο καταστρώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο, οι πιθανότητες είναι υπέρ της επιτυχημένης κατάληξης του εγχειρήματος. Ας ελπίσουμε αυτό να επιβεβαιωθεί και στο χορτάρι.

ΥΓ Η απώλεια του Όπερ συζητήθηκε μία εβδομάδα, λες και ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που χάνει παίκτη μέσα από τα χέρια του. Ρίξτε μία ματιά και στις υπόλοιπες ομάδες και θα αντιληφθείτε ότι αυτά συμβαίνουν ακόμη και σε συλλόγους που ρέει άφθονο το χρήμα.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top