ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Να υπερασπιστούν τον τίτλο

Να συνεχίσουν την παράδοση και να επιστρέψουν με ακόμη μια κούπα θέλουν τα κορίτσια του πόλο του Ηρακλή οι οποίες αναχώρησαν σήμερα για την Αθήνα …

Άλλα αθλήματα

Να συνεχίσουν την παράδοση και να επιστρέψουν με ακόμη μια κούπα θέλουν τα κορίτσια του πόλο του Ηρακλή οι οποίες αναχώρησαν σήμερα για την Αθήνα προκείμενου να υπερασπιστούν τον τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγόρια Νέων Γυναικών.

Οι κυανόλευκες μετέχουν  στον Α’ όμιλο του οποίου οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις ομάδες :της ΓΛΥΦΑΔΑΣ και του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ το Σάββατο 21 Ιουνίου, και του ΝΗΡΕΑ την Κυριακή 22 Ιουνίου. Το απόγευμα της Κυριακής είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί και οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5 –  8, ενώ τη Δευτέρα το πρωί θα γίνουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός – στον οποίο ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρεθεί η ομάδα για να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί όμως με τα κορίτσια της ομάδας Νέων Γυναικών, θα ταξιδέψουν και μικρότερες αθλήτριές μας για να πάρουν μέρος στο τουρνουά μίνι – κορασίδων (γεν.το 1995 και νεότερες) που διοργανώνει, τις ίδιες μέρες η ομάδα του Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και στο οποίο συμμετέχουν ακόμη ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ο ΝΗΡΕΑΣ.

Back to Top