Με τρεις αθλητές στο Ευρωπαϊκό Κολύμβησης

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή. Μετά τον Χαράλαμπο Γεωργίου, ο οποίος πήρε την πρόκριση και κυνηγάει μια …

Άλλα αθλήματα

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή. Μετά τον Χαράλαμπο Γεωργίου, ο οποίος πήρε την πρόκριση και κυνηγάει μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους κολυμβητές της Ευρώπης, ακόμη δυο κυανόλευκοι αθλητές, ο Χρόνης (φωτογραφία) και ο Παντελαντωνάκης πήραν την πρόκριση και θα δώσουν το παρών στο ευρωπαϊκό της Πράγας, στο αγώνισμα των 5 χιλιόμετρων της μαραθώνιας κολύμβησης.

Πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών που διεξήχθη στην παραλία της Κορώνης. Ο Χρόνης τερμάτισε στην δεύτερη θέση και ο Παντελαντωνάκης στην τέταρτη, με χρόνο 57’.52’’ και 58’.00’’, αντίστοιχα και έπιασαν το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Πράγα.

Οι δυο τους κολύμπησαν πολύ καλά, παλεύοντας με τα κύματα για μια περίπου ώρα και πραγματοποίησαν εκπληκτικές επιδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο κολυμβητές του Γιώργου Χουζούρη  δεν έχουν προπονηθεί στη θάλασσα, κάτι που κάνει το επίτευγμά τους ακόμη πιο σημαντικό. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το κολυμβητικό τμήμα καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με τρεις κολυμβητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και οι τρεις συμμετοχές δίνουν ελπίδες για κάτι μεγάλο.

Back to Top