“Ασημένιος ” ο Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών στο Παγκόσμιο Κύπελλο τζούντο του Ταλίν, με απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. …

Άλλα αθλήματα

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών στο Παγκόσμιο Κύπελλο τζούντο του Ταλίν, με απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης της Αθήνας νίκησε στα προκριματικά τους Μάρτινς Λούκινς (Λετονία) και Βαντίμ Σινιάφσκι (Ουκρανία), στον ημιτελικό επιβλήθηκε του ιταλού Βάλτερ Φασέντε, ωστόσο στον τελικό ηττήθηκε από τον γάλλο Νικολά Μπρισόν και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, η οποία θα του δώσει 34 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών Νίκος Ηλιάδης: “Το ζητούμενο στο τουρνουά της Εσθονίας ήταν ένα μετάλλιο κι αυτό το πετύχαμε. Η χρονική περίοδος που ήρθε αυτό το μετάλλιο, νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή, αφού η προετοιμασία για το Παγκόσμιο του Ρότερνταμ βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Ο Ηλίας, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δεν έχει επανέλθει πλήρως, όμως μέρα με τη μέρα δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ελπίζω πως τα πάντα από εδώ μέχρι και το Παγκόσμιο θα κυλήσουν ομαλά και εκεί ο Ηλίας θα παρουσιαστεί δυνατός και έτοιμος για ακόμη ένα μετάλλιο, ελπίζω χρυσό αυτή τη φορά”.
 

Back to Top