Σε καλό δρόμο με Κακιούση

Ο Λευτέρης Κακιούσης συζήτησε εκ νέου (11/6) με τον Τάσο Αδαμίδη και η υπόθεση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ελληνα προπονητή βρίσκεται σε …

Ηρακλής

Ο Λευτέρης Κακιούσης συζήτησε εκ νέου (11/6) με τον Τάσο Αδαμίδη και η υπόθεση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ελληνα προπονητή βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία για τους παίκτες που θα έρθουν στον Ηρακλή ενώ παραμένουν ανοιχτά θέματα που έχουν να κάνουν με τη στελέχωση του τμήματος γενικώς με ανθρώπους δηλαδή που θα “τρέχουν” την ομάδα.

Οπως και να έχει, οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν, το πιθανότερο είναι κάτι τέτοιο να γίνει την επόμενη εβδομάδα, το θέμα όμως πηγαίνει καλά.

Ο Κακιούσης ζητά συγκεκριμένα πράγματα που είναι σημαντικά ενώ και ο ίδιος έχει κάνει συζητήσεις με αρκετούς ανθρώπους του μπάσκετ ώστε να στελεχωθεί το τμήμα σε επαγγελματικά πλαίσια και να μπουν γερές βάσεις ώστε η επόμενη σεζόν να είναι η τελευταία στην Α2. Ο Κακιούσης θεωρεί επιτακτική ανάγκη την ενδυνάμωση του ΤΑΚ σε όλους τους τομείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top