ΡΟΠΑΛΙΕΣ: Εμείς και οι άλλοι

Οταν πριν κάποιους μήνες σε ένα από μας μπήκε η ιδέα μιας ιστοσελίδας στην οποία τα θέματα του Ηρακλή θα είχαν τον πρώτο λόγο το …

Ηρακλής

Οταν πριν κάποιους μήνες σε ένα από μας μπήκε η ιδέα μιας ιστοσελίδας στην οποία τα θέματα του Ηρακλή θα είχαν τον πρώτο λόγο το πρώτο πράγμα που συζητήσαμε ήταν ότι δεν θα λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά απέναντι σε κανένα άλλο Μ.Μ.Ε. Αλλωστε όλοι μας  και «κάπου αλλού» γράφουμε και θα ήταν παράλογο να μην αναγνωρίζουμε στον καθένα να κάνει την δουλειά τους όπως αυτός γνωρίζει.

Φανταζόμαστε ότι μέχρι τώρα δίνουμε δείγματα  γραφής αυτής της αντίληψης και της λογικής. Και το δίνουμε με τον πιο χαρακτηριστικό και αποκαλυπτικό τρόπο. Ποιός είναι αυτός; Οταν «δανειζόμαστε» θέματα που αφορούν τον Ηρακλή αναφέρουμε και μάλιστα εμφανέστατα την «πηγή» προέλευσης τους.

Το πράξαμε στην περίπτωση της συνέντευξης του Κορκόβελου στο «Μετροσπόρ», το πράξαμε με το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου στην «Εξέδρα» για τον Πιλότο, το πράξαμε με την αποκλειστική συνέντευξη του Ντίκα στο «Αθλητικό Μετρόπολις». Και θα το πράττουμε κάθε φορά που θα διαπιστώνουμε ότι υπάρχει αλλού ένα θέμα με ενδιαφέρον για τους φίλους του Ηρακλή.

Και θα το κάνουμε γιατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ούτε φοβόμαστε μήπως μας πουν ότι μας πρόλαβαν άλλοι. Αλλωστε όσοι «φιγουράρουμε» σαυτή την ιστοσελίδα έχουμε δώσει δείγματα γραφής σαν ρεπόρτερ και δεν χρειαζόμασταν την «Bluearena» για να το επιβεβαιώσουμε.

Και κάτι ακόμα. Θα συνεχίσουμε να  το πράττουμε χωρίς να έχουμε την απαίτηση να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι. Γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η ενημέρωση που αφορά τον Ηρακλή να φτάνει σε όσο γίνεται πιο πολλά χέρια, μάτια και αυτιά.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top