Κρίσιμη συνάντηση με Κακιούση

Ραντεβού για αύριο οριστικοποίησαν ο Ερασιτέχνης Ηρακλής με το Λευτέρη Κακιούση. Στη νέα κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συζητηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, που ωστόσο κρίνονται …

Ηρακλής

Ραντεβού για αύριο οριστικοποίησαν ο Ερασιτέχνης Ηρακλής με το Λευτέρη Κακιούση. Στη νέα κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συζητηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, που ωστόσο κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές από τον Μακεδόνα τεχνικό.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η αυριανή επαφή του ΓΣ με τον Κακιούση και σε αυτή αναμένεται να τεθούν επί τάπητος αρκετά σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να συμφωνηθούν, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο ομοσπονδιακός προπονητής. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η χθεσινή συνάντηση, ο Κακιούσης είχε με τη σειρά του τις δικές του συζητήσεις με αρκετούς ανθρώπους του μπάσκετ ώστε να στελεχωθεί το τμήμα σε επαγγελματικά πλαίσια και να μπουν γερές βάσεις ώστε η επόμενη σεζόν να είναι η τελευταία στην Α2. Αυτό ακριβώς αποτελεί και το φλέγον θέμα που καλούνται οι δύο πλευρές να ταυτιστούν. Ο Κακιούσης θεωρεί επιτακτική ανάγκη την ενδυνάμωση του ΤΑΚ σε όλους τους τομείς.

Πάντως, στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε πως ο Κακιούσης συμφώνησε με τη διοίκηση του Εασιτέχνη ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ενώ οι ίδιες πηγές τόνιζαν πως συνεργάτης του θα ήταν ο Δημήτρης Νικολαϊδης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στους κυανόλευκους. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, προς το παρόν τουλάχιστον. Τέλος, ο Νικολαϊδης συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Σχετικά Άρθρα

Μακάρι οι σωστές επιλογές να καλύψουν τις τεράστιες εγγενείς αδυναμίες…

Μπάσκετ

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top