Απαντάει εντός 48 ωρών

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του ΓΣ Ηρακλή με το Λευτέρη Κακιούση. Οι δύο πλευρές ανέπτυξαν το σκεπτικό τους και αναμένεται εντός των δύο επόμενων ημερών η …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του ΓΣ Ηρακλή με το Λευτέρη Κακιούση. Οι δύο πλευρές ανέπτυξαν το σκεπτικό τους και αναμένεται εντός των δύο επόμενων ημερών η απάντηση του έμπειρου προπονητή.

Εχοντας καταθέσει τις απόψεις του για τη στελέχωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα ώστε αυτή να πετύχει το στόχο της ανόδου, ο Κακιούσης άκουσε το σκεπτικό του Ερασιτέχνη έτσι όπως εκφράστηκε από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάσο Αδαμίδη. Με το πέρας της συνάντησης εκφράζεται η αισιοδοξία από πλευράς ΓΣ, ότι η απόφαση του Μακεδόνα τεχνικού θα είναι θετική. Η απάντηση αναμένεται να δοθεί εντός των επόμενων 48 ωρών.

Ο Τάσος Αδαμίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις”, δήλωσε για το θέμα: “Έγινε ήδη η συνάντηση με τον Λευτέρη Κακιούση και το κλίμα πιστεύω ότι είναι θετικό. Η κουβέντα έγινε για να αναλάβει την ομάδα ως προπονητής, ο Γυμναστικός θα είναι μπροστάρης, με τον Κακιούση ως τον τεχνικό που θα την ανεβάσει στην Α1. Η παρουσία του σηματοδοτεί μία συσπείρωση του κόσμου γύρω του, είναι η στιγμή να αποδείξουμε όλοι μας πόσο θέλουμε το τμήμα στην Α1”.

 

Σχετικά Άρθρα

Μακάρι οι σωστές επιλογές να καλύψουν τις τεράστιες εγγενείς αδυναμίες…

Μπάσκετ

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top