Έφηβος… “Γηραιός”

Σάρωσαν τους τίτλους την περίοδο, που έκλεισε, οι «κυανόλευκοι» σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, στο Ελληνικό βόλεϊ. Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν είναι αυτό, όμως, …

Ηρακλής

Σάρωσαν τους τίτλους την περίοδο, που έκλεισε, οι «κυανόλευκοι» σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, στο Ελληνικό βόλεϊ. Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν είναι αυτό, όμως, (ή, δεν είναι μόνο αυτό) που κάνει τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου και τους προπονητές της ακαδημίας βόλεϊ του Ηρακλή να χαμογελούν από ικανοποίηση. Είναι και η απόφαση του Χάρι Μπρόκινγκ, αλλά και των ιθυνόντων της μεγάλης ομάδας, να εμπιστευτούν την αξία των νεαρών της ομάδας και να τους προσφέρουν μαζικά, όχι μόνο συμβόλαια, αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη ομάδα.

Ο «Γηραιός» είναι η μοναδική ομάδα της Ελληνικής λίγκας, η οποία στη νέα περίοδο (2009-2010) θα έχει σε όλες τις θέσεις του ρόστερ, ως πρώτης γραμμής εφεδρείες (και όχι χαμένους στο βάθος του πάγκου, για να συμπληρώνουν τις αποστολές), παιδιά του εφηβικού! Επιλογή πολύ αξιόλογη, που «σηκώνει» ανάλυση και – πάνω από όλα – απαιτεί απόλυτη καταγραφή. Μπορείτε να μελετήσετε και μόνοι σας το φαινόμενο, που συνιστά το πλάνο έμψυχου δυναμικού, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο Χάρι Μπρόκινγκ:

ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ

Βασικός: Κώστας Προύσαλης

Αναπληρωματικοί: Γιάννης Χαριτωνίδης, Γιάννης Γεωργιάδης (19 ετών, βασικός πασαδόρος της Εθνικής Εφήβων, προέρχεται από το Εφηβικό του Ηρακλή. Μεγάλη ελπίδα του Ελληνικού βόλεϊ στη συγκεκριμένη θέση, καθώς, πέρα από το ταλέντο του, πρόκειται για πασαδόρο ύψους 2.02 !).

ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ

Βασικός: Μίτια Γκασπαρίνι

Αναπληρωματικός: Νίκος Παλέντζας (18 ετών, διαγώνιος της Εθνικής Εφήβων, προερχόμενος από το Εφηβικό της ομάδας).

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ

Βασικοί: Γίρι Κραλ και Αντρέι Κράβαρικ

Αναπληρωματικοί: Γεράσιμος Κανέλλος (22 ετών, από το εφηβικό του Ολυμπιακού στην μεγάλη ομάδα του Ηρακλή, μέλος της Εθνικής Ανδρών, πλέον)

Δημήτρης Χαραλαμπίδης (18 ετών, μέλος της Εθνικής Εφήβων, από το Εφηβικό του Ηρακλή).

ΑΚΡΑΙΟΙ

Βασικοί: Γιοσλέιντερ Καλά και Καμίλ Μπάρανεκ

Αναπληρωματικοί: Ζένια Γκόρτσιανουκ (22 ετών, από το Εφηβικό του Ηρακλή, διεθνής πλέον με την Ανδρών, ένας πρώην ταλαντούχος διαγώνιος, που εξελίχθηκε σε ικανό επιθετικό ακραίο)

Δημήτρης Εφραιμίδης (19 ετών, από το Εφηβικό της ομάδας), Νικήτας Εφραιμίδης (19 ετών, από το Εφηβικό της ομάδας).

ΛΙΜΠΕΡΟ

Βασικός: Λάμπης Μπαμπαλιούτας

Αναπληρωματικός: Χρυσόστομος Κολτσιάκης (19 ετών, αρχηγός του «γαλάζιου» Εφηβικού, ακραίος με μεγάλες ικανότητες στην υποδοχή και στην άμυνα και – ως εκ τούτου – βασικός λίμπερο της Εθνικής Εφήβων με σπουδαίες επιδόσεις στη συγκεκριμένη θέση).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top