Αναγκαστική εργασία δίχως αμοιβή

Στο σημερινό σχόλιο δεν θα ασχοληθούμε με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ηρακλή, αλλά με το θέμα της ημέρας που δεν είναι άλλο από τις ευρωεκλογές. …

Στο σημερινό σχόλιο δεν θα ασχοληθούμε με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ηρακλή, αλλά με το θέμα της ημέρας που δεν είναι άλλο από τις ευρωεκλογές. Ποιο κόμμα θα βγει ενισχυμένο, ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στη νέα σύνθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, πιθανόν αφήνει τους περισσότερους παγερά αδιάφορους, αφού η επικρατούσα άποψη είναι ότι η καθημερινότητά μας δεν θα αλλάξει ούτε στο ελάχιστο, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Ένα ζήτημα όμως που θα έπρεπε να μας απασχολεί, αφορά την υποχρέωση που έχουμε όλοι μας να παραβρεθούμε στην εκλογική διαδικασία, εφόσον οριστούμε ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Και ενώ όλοι όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία (αστυνομικοί, δικηγόροι, δικαστικοί) πληρώνονται αδρά, όλοι εμείς που θα οριστούμε ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής, δεν εισπράττουμε ούτε ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, κάποιοι συνάνθρωποί μας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να εργαστούν από το ξημέρωμα μέχρι τα μεσάνυχτα χωρίς την παραμικρή αμοιβή, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι στον ίδιο χώρο, πρόσθεταν τουλάχιστον χίλια ευρώ (αυτό είναι το μίνιμουμ προβλεπόμενο ποσό) για εργασία μίας ημέρας. Οπότε δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη στον οποιονδήποτε, που αρκετοί εμφάνισαν ξαφνικά προβλήματα υγείας και βρήκαν τρόπο να εξασφαλίσουν αναρρωτικές άδειες.

YΓ1 Γεροί να είμαστε, μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε πολλά να γράψουμε και να σχολιάσουμε για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή. Διότι δεν αναμένεται η απάντηση μόνο του Νούνο Πιλότο.

ΥΓ2 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ηρακλή έχουν μπει δύο ποδοσφαιριστές με εξαιρετικό βιογραφικό. Αν ευοδωθούν οι προσπάθειες απόκτησής του, τότε μάλλον θα τραβηχτεί αρκετός κόσμος στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτεί. Οι πιθανότητες πάντως αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος των κυανόλευκων…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top