Το μπαλάκι στον Γ.Σ.

Το μέλλον του ΤΑΚ Ηρακλής συζητήθηκε επιδερμικά στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και με το χρόνο να περνάει απαιτούνται δράσεις που δώσουν λύσεις. Επί της …

Ηρακλής

Το μέλλον του ΤΑΚ Ηρακλής συζητήθηκε επιδερμικά στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και με το χρόνο να περνάει απαιτούνται δράσεις που δώσουν λύσεις. Επί της ουσίας η μοναδική είδηση που ακούστηκε ήταν η πρόταση προς το Λευτέρη Κακιούση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Η υπόθεση προπονητής είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν αρκετά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν. Το βασικότερο είναι η χρηματοδότηση για την επόμενη χρονιά. Ο Γυμναστικός Σύλλογος είναι ξεκάθαρος ότι θα αναλάβει το οικονομικό κομμάτι. Το ζήτημα που προκύπτει είναι η διοίκηση.

Το νυν σχήμα του ΤΑΚ, οι φίλαθλοι δηλαδή που εδώ και τρία χρόνια πάλεψαν κα παλεύουν ώστε το μπάσκετ του Ηρακλή να συνεχίσει να υφίσταται τόνισαν πως δεν θέλουν να συνεχίσουν. Οχι με αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη όμως, αντιλαμβάνονται από την μεριά τους πως το τμήμα θα πρέπει να βρίσκεται σε χέρια ανθρώπων που γνωρίζουν τον τομέα αυτό. Και οι νυν διοικούντες έχουν αποκτήσει την εμπειρία. Από πλευράς του Ερασιτέχνη, υπάρχει η επιθυμία να συνεχίσει το τμήμα με το υπάρχων σχήμα στο τιμόνι και μένει να φανεί στις επαφές που θα γίνουν αν θα πειστούν να συνεχίσουν.

Η πρόταση προς τον Λευτέρη Κακιούση στέλνει σαφές μήνυμα. Την επόμενη σεζόν στόχος είναι αποκλειστικά η άνοδος. Είναι σαφές πως ο έμπειρος προπονητής θα αναλάβει εφόσον γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις του. Στη λίστα που έχει παραδώσει στον Ερασιτέχνη, δεν γίνεται αναφορά μόνο σε παίκτες. Ο Κακιούσης ουσιαστικά τονίζει πως θα πρέπει να αναδιοργανωθεί το τμήμα από την αρχή.

Να στελεχωθεί με ανθρώπους που θα είναι διαρκώς στο πλευρό της ομάδας, ανθρώπους που δεν θα ασχολούνται με δύο ή τρία θέματα συγχρόνως. Με διακριτούς ρόλους που θα δείχνει οργάνωση. Από εδώ ξεκινά το στήσιμο μιας επαγγελματικής ομάδας. Με τις προτάσεις που κατέθεσε ο Κακιούσης και για την απόκτηση παικτών, στέλνει σαφές μήνυμα. Για να επιστρέψει ο Ηρακλής στην κορυφαία κατηγορία, θα πρέπει να αποκτηθούν και παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Να δημιουργηθεί ένα άκρως επαγγελματικό τμήα και να στηρίξουν όλες οι δυνάμεις του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Μακάρι οι σωστές επιλογές να καλύψουν τις τεράστιες εγγενείς αδυναμίες…

Μπάσκετ

Back to Top