Στο κρατητήριο ο Λάζαρος

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ο διεθνής σέντερ συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, καθώς εις βάρος …

Διάφορα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ο διεθνής σέντερ συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε κλήση για παράβαση του ΚΟΚ.

Ο πρώην σέντερ του Ηρακλή δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που τον περίμενε μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ανδρες της Αστυνομίας σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για έναν τυπικό έλεγχο. Επειτα από διασταύρωση στοιχείων, βρέθηκε μια απλήρωτη κλήση από το 2001, όταν ακόμη φορούσε την κυανόλευκη φανέλα. Στον διεθνή σέντερ ουδέποτε είχε κοινοποιηθεί και το πρόστιμο εκκρεμούσε. Ο Λάζος προσήχθη στο ΑΤ Λευκού Πύργου και λόγω του περασμένο της ώρας δεν κατέστη δυνατό να πληρωθεί το πρόστιμο. Θα παραμείνει σήμερα στα κρατητήρια και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Θα πληρώσει το πρόστιμο (που με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 1200 ευρώ) και θα αφεθεί ελεύθερος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top