Στη «μάχη» για τα κύπελλα

Σήμερα και αύριο ξεκινούν τα Φάιναλ Φορ στο κύπελλο ΕΠΕΣΘ σε Ωραιόκαστρο και Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, με την BLUEARENA να είναι κοντά στην προσπάθεια των …

Ακαδημία

Σήμερα και αύριο ξεκινούν τα Φάιναλ Φορ στο κύπελλο ΕΠΕΣΘ σε Ωραιόκαστρο και Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, με την BLUEARENA να είναι κοντά στην προσπάθεια των νεανίδων και εφήβων του Ηρακλή και θα καλύψει τους σημαντικούς αυτούς αγώνες.

Η αρχή θα γίνει την σήμερα (28/5) στο «Κονταξοπούλειο», όπου οι νεάνιδες του Ηρακλή θα αντιμετωπίσουν την ΜΕΝΤ στον πρώτο ημιτελικό (18.30). Αναλυτικά, συμμετέχουν οι ομάδες νεανίδων του Ηρακλή και του ΕΟ Σταυρούπολης, ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και η ΜΕΝΤ.

Την Παρασκευή 29 Μαΐου θα ξεκινήσει το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ανδρών, με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλλικράτειας, στο γυμναστήριο του Αγ. Παύλου Χαλκιδικής. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που μία διοργάνωση της ΕΠΕΣΘ διεξάγεται στην Χαλκιδική. Συμμετέχουν η πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Εφήβων του Ηρακλή και η ΕΑ Λάρισας, μία από τις ομάδες που ανήκουν σε άλλη Ένωση και παίρνουν μέρος στο Κύπελλο ΕΠΕΣΘ. Επίσης ο Κένταυρος Καλλικράτειας και η ΜΕΝΤ. Το πρόγραμμα:

ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Ωραιόκαστρο)
ΠΕΜΠΤΗ 28/5: 18.30 Ηρακλής (Ν) – ΜΕΝΤ
, 20.30 ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – ΕΟΣ (Ν)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5: 21.00 Τελικός
ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ (Αγ. Παύλος Χαλκιδικής)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5: 18.30 Ηρακλής (Ε) – ΜΕΝΤ
, 20.30 ΕΑ Λάρισας – Κένταυρος Καλλικράτειας
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5: 20.00 Τελικός

Σχετικά Άρθρα

Back to Top