Στην Ισπανία η Εθνική Γυναικών

Το Αλμπαθέτε της Ισπανίας αποτελεί τον επόμενο σταθμό της Εθνικής ομάδας γυναικών στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που …

Διάφορα

Το Αλμπαθέτε της Ισπανίας αποτελεί τον επόμενο σταθμό της Εθνικής ομάδας γυναικών στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα αναχωρήσει σήμερα (28/5) για την Ισπανία, θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα χώρα το Σάββατο (30/05) και την Κυριακή (31/05), με κοινή ώρα έναρξης τις 20.30.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Λυκούδης και η συνεργάτιδά του, Λία Μήτση, επέλεξαν τις εξής 12 παίκτριες: Ευαγγελία Κυριακίδου, Ευαγγελία Χαντάβα (Ηρακλής), Νικολέττα Κουτουξίδου, Γεωργία Τζανακάκη, Άννα Καρπουζά (Παναθηναϊκός), Ιωάννα Βλάχου (Ολυμπιακός), Νίκη Μουζάκη, Αρετή Τέζα (Πανελλήνιος), Ευαγγελία Χρήστου (Άρης), Χρυσούλα Παρασκευοπούλου (Ανατόλια), Ουρανία Γκούζου (Πανιώνιος), Άννα Καβαθά (Μαρκόπουλο).

Αρχηγός της αποστολής στην Ισπανία θα είναι ο μάνατζερ των γυναικείων Εθνικών ομάδων, Βαγγέλης Περόπουλος, φυσικοθεραπευτής ο Παναγιώτης Αμπελιώτης, στατιστικολόγος ο Γιώργος Ρούσσης, ενώ την ομάδα θα συνοδεύσει ο δημοσιογράφος-απεσταλμένος του ΠΣΑΤ, Δημήτρης Αρβανιτίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top