Τα βλέμματα σε Ωραιόκαστρο και Χαλκιδική

Όπως κάθε χρόνο, η αγωνιστική περίοδος των τοπικών διοργανώσεων της Θεσσαλονίκης θα κλείσει με τα  Φάιναλ Φορ των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, που …

Ακαδημία

Όπως κάθε χρόνο, η αγωνιστική περίοδος των τοπικών διοργανώσεων της Θεσσαλονίκης θα κλείσει με τα  Φάιναλ Φορ των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, που υπόσχονται ένα πλούσιο τριήμερο βόλεϊ στους φιλάθλους. Παράλληλα, το Σάββατο θα ολοκληρωθεί και το ετήσιο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ της Ένωσης, στο οποίο μετέχουν όλα τα σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαΐου στο «Κονταξοπούλειο» με το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών, που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Συμμετέχουν οι ομάδες νεανίδων του Ηρακλή και του ΕΟ Σταυρούπολης, ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και η ΜΕΝΤ.

Την Παρασκευή 29 Μαΐου θα ξεκινήσει το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ανδρών, με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλλικράτειας, στο γυμναστήριο του Αγ. Παύλου Χαλκιδικής. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που μία διοργάνωση της ΕΠΕΣΘ διεξάγεται στην Χαλκιδική. Συμμετέχουν η πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Εφήβων του Ηρακλή και η ΕΑ Λάρισας, μία από τις ομάδες που ανήκουν σε άλλη Ένωση και παίρνουν μέρος στο Κύπελλο ΕΠΕΣΘ. Επίσης ο Κένταυρος Καλλικράτειας και η ΜΕΝΤ. Το πρόγραμμα:

ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Ωραιόκαστρο)
ΠΕΜΠΤΗ 28/5: 18.30 Ηρακλής (Ν) – ΜΕΝΤ, 20.30 ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – ΕΟΣ (Ν)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5: 21.00 Τελικός

ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ (Αγ. Παύλος Χαλκιδικής)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5: 18.30 Ηρακλής (Ε) – ΜΕΝΤ, 20.30 ΕΑ Λάρισας – Κένταυρος Καλλικράτειας
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5: 20.00 Τελικός

Σχετικά Άρθρα

Back to Top