Πίνγκ πόνγκ:Ντουλάκη και Παπαδάκη στο Μινσκ

Στη Λευκορωσία προκειμένου να πάρουν μέρος στο τουρνουά πινγκ πονγκ  Προ Τουρ, που θα γίνει στο Μινσκ (27-31/5)μεταβαίνουν σήμερα η Κατερίνα Ντουλάκη και η Αγγελίνα …

Άλλα αθλήματα

Στη Λευκορωσία προκειμένου να πάρουν μέρος στο τουρνουά πινγκ πονγκ  Προ Τουρ, που θα γίνει στο Μινσκ (27-31/5)μεταβαίνουν σήμερα η Κατερίνα Ντουλάκη και η Αγγελίνα Παπαδάκη.

Οι δυο ελληνίδες που κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πριν δυο ημέρες στο μόνο και  στο διπλό αντίστοιχα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο την αγωνιστική τους κατάσταση εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα.

Στο όπεν θ’ αγωνιστούν περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες από 27 χώρες. Η Ντουλάκη βρίσκεται κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό του απλού με βάση τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη (νούμερο 161). Από την άλλη πλευρά  20άχρονη Παπαδάκη πρόκειται ν’ αρχίσει την προσπάθειά της από τα προκριματικά γκρουπ, ενώ έχει τη δυνατότητα να μετάσχει και στους αγώνες για αθλήτριες κάτω των 21 ετών. Τέλος, οι ελληνίδες πρωταθλήτριες θα συγκροτήσουν ζευγάρι στο διπλό.

Back to Top