Εθνική Γυναίκων : Γερμανία-Ελλάδα 10-14

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών πήρε την πρόκριση για την τελική φάση  του Γουόρλντ Λιγκ (9-14 Ιουνίου, Κίρισι Ρωσία) τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του …

Άλλα αθλήματα

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών πήρε την πρόκριση για την τελική φάση  του Γουόρλντ Λιγκ (9-14 Ιουνίου, Κίρισι Ρωσία) τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου της νικώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας με 14-10.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών. Παρά την κούραση και τις απώλειες, έδειξαν διάθεση και όρεξη και αυτό είναι θετικό. Προκριθήκαμε στην τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ (9-14 Ιουνίου, Κίρισι Ρωσία), όπου μας περιμένει μια πολύ δυνατή προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ρώμης, με παιχνίδια κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους, που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Αυτό το νέο ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας είναι ενθαρρυντικό και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Ακόμα όμως είναι νωρίς. Θα πρέπει να δούμε την ομάδα και με άλλους δυνατούς αντιπάλους».

Ελλάδα-Γερμανία 14-10 (6-1, 2-2, 4-2, 2-5).


 Ελλάδα: Ασημάκη 3, Αντωνάκου 3, Ρουμπέση 2, Μανωλιουδάκη 2, Λιόση 2, Κουτέλη, Αβραμίδου.

Γερμανία: Ζόλνερ 5, Ντίερολφ 2, Μπλόμενκαμπ 2, Κερν.

Η τελική βαθμολογία: 1) Ρωσία 15, 2) Ελλάδα 15, 3) Γερμανία 6, 4) Μ. Βρετανία 0.

Back to Top