Κίκο τέλος – “Θα θυμάμαι πάντα ομάδα και κόσμο”

Ο Φρανσίσκο Χοσέ Γκονζάλες Εξπόζιτο, ο γνωστός μας Κίκο «Ρατόν», δεν βρίσκεται από σήμερα, Σάββατο 23/05 στην οικογένεια του Ηρακλή. Όπως αναμενόταν – μιας και …

Ηρακλής

Ο Φρανσίσκο Χοσέ Γκονζάλες Εξπόζιτο, ο γνωστός μας Κίκο «Ρατόν», δεν βρίσκεται από σήμερα, Σάββατο 23/05 στην οικογένεια του Ηρακλή. Όπως αναμενόταν – μιας και κανείς στον Ηρακλή δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά του στην ομάδα – η συνεργασία του με τους «κυανολεύκους» λύθηκε κοινή συνεναίσει, καθώς οι διαπραγματεύσεις του με την διοίκηση για αυτόν το σκοπό είχαν αίσια κατάληξη.

Η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, www.iraklis-fc.gr, αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Francisco Jose Gonzalez Exposito (Kiko ‘Raton’).
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του”.

«Είναι γεγονός ότι δεν κατόρθωσα να προσφέρω στην ομάδα αυτά που ήθελα και αυτά που μπορώ να προσφέρω. Τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν επέτρεψαν και την δική μου ομαλή προσαρμογή στα δεδομένα της ομάδας, με συνέπεια να μην δώσω σημαντική βοήθεια. Ήταν λογικό να καταλήξουμε στη λύση της συνεργασίας και δεν δυσκολευτήκαμε να βρούμε λύση σε αυτό το ζήτημα. Μπορεί να μην τα πήγα καλά, να έμεινα μόνο μια περίοδο στον Ηρακλή, αλλά θα θυμάμαι πάντα θετικά την ομάδα και τον κόσμο της», δήλωσε με αποχαιρετιστήρια διάθεση ο υψηλόσωμος Ισπανός σέντερ φορ.  

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top