Νέες επαφές με Βάσια στην Μίκρα

Η πρόθεση της διοίκησης του Αντώνη Ρέμου να προσεγγίσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή για ευρύτερη συνεργασία του επίσημου ποδοσφαιρικού Ηρακλή μαζί του είναι καταγεγραμμένη. Μετά τη …

Ηρακλής

Η πρόθεση της διοίκησης του Αντώνη Ρέμου να προσεγγίσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή για ευρύτερη συνεργασία του επίσημου ποδοσφαιρικού Ηρακλή μαζί του είναι καταγεγραμμένη. Μετά τη συζήτησή του με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ προ ημερών, ο μεγάλος Βάσια βρέθηκε και πάλι στα γραφεία της Μίκρας, αυτή τη φορά έχοντας μακρά συζήτηση με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Ηλία Πουρσανίδη για το ίδιο θέμα. Μάλιστα ο «Νουρέγεφ» είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον – πολύ καλό φίλο του – Σάββα Κωφίδη, περνώντας την μεταξύ τους κουβέντα και από το πλαίσιο της συνεργασίας, που επιδιώκει η «κυανόλευκη» συζήτηση.

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται αυτές οι επαφές να καταλήξουν σε αποτέλεσμα, το οποίο ελπίζεται ότι θα είναι θετικό. Αν συμβεί αυτό, μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ θα προκύψει το ακριβές περίγραμμα της συνεργασίας με τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top