Στίβος: Η Ινσιμπάγιεβα στη Θεσσαλονίκη

Τα μεγάλα αστέρια του Παγκόσμιου στίβου θα δώσουν το παρών στο grand prix της Θεσσαλονίκης (12-13/9). Ένα από αυτά είναι και η  τσαρίνα των αιθέρων, …

Άλλα αθλήματα

Τα μεγάλα αστέρια του Παγκόσμιου στίβου θα δώσουν το παρών στο grand prix της Θεσσαλονίκης (12-13/9). Ένα από αυτά είναι και η  τσαρίνα των αιθέρων, Γέλενα Ισινμπάγιεβα, η οποία προετοιμάζεται  στην Ιταλία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Πεκίνου και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τη σεζόν από το Γκόλντεν Λιγκ του Βερολίνου (14/6) αλλά όπως όλα δείχνουν θα δώσει το παρών και στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια μίλησε για τόσο για την προετοιμασία της όσο και για το αγωνιστικό της προγραμμα: «Προετοιμάζομαι εντατικά στην Ιταλία, όπου κάνω διπλές προπονήσεις. Ο καιρός είναι υπέροχος με τη θερμοκρασία να φθάνει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, έχω υπέροχη διάθεση και αυτό μου βγαίνει και στις προπονήσεις. Γυμνάζομαι με αθλητές από την Βρετανία, την Δανία, την Πολωνία, την Αργεντινή και την Ιταλία. Η σεζόν θα αρχίσει για μένα από το Γκόλντεν Λιγκ του Βερολίνου που θα γίνει στις 14 Ιουνίου, ενώ έχω σκοπό να ακολουθήσω όλη τη σειρά των Γκόλντεν Λιγκ. Παράλληλα έχω προγραμματίσει να αγωνιστώ στο grand prix του Λονδίνου, στις 24 Ιουλίου, και φυσικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολινο. Στη συνέχεια θα συμμετάσχω στον τελικό των grand prix στη Θεσσαλονίκη, στις 12-13 Σεπτεμβριου. Η σεζόν θα ολοκληρωθεί στη Σαγκάι, στις 20 Σεπτεμβρίου»

Back to Top