Ο Λάμπης και ο Τεχέδα

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας απέρριψε την πρόταση της ΕΑΠ και αποδέχθηκε το «κυανόλευκο» ενδιαφέρον, επιστρέφοντας στον Ηρακλή. Παράλληλα, φημολογείται ενδιαφέρον για τον Βενεζουελάνο Κάρλος Τεχέδα. Ο …

Ηρακλής

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας απέρριψε την πρόταση της ΕΑΠ και αποδέχθηκε το «κυανόλευκο» ενδιαφέρον, επιστρέφοντας στον Ηρακλή. Παράλληλα, φημολογείται ενδιαφέρον για τον Βενεζουελάνο Κάρλος Τεχέδα.

Ο έμπειρος λίμπερο, μέσα από την παρουσία του τα χρόνια, της αποχώρησής του, απέδειξε ότι συνιστά μια αξιόλογη λύση για τη θέση του λίμπερο, με ποσοστά, που προσφέρουν σιγουριά για την επιλογή του στο συγκεκριμένο ρόλο. Χάρι Μπρόκινγκ και διοικητικοί παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να μη ρισκάρουν με την περίπτωση του νεαρού Γκαρά της Λαμίας και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η σύζυγος του Μπαμπαλιούτα επέμενε στην παραμονή στη Θεσσαλονίκη έκλεισαν τη θέση του λίμπερο με σίγουρο τρόπο.

Ο 36χρονος (προ πενταετίας τον εμπιστεύτηκε ο Λεώνης, όταν τον έφερε από τη Σκύδρα ως κορυφαίο λίμπερο της Α2) έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός χρόνου, με διάθεση από τις δύο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία.

Με βάση τον αγωνιστικό προγραμματισμό των ιθυνόντων του «Γηραιού» θα αποκτηθεί Έλληνας πασαδόρος πρώτης γραμμής (κατά πάσα πιθανότητα ο έμπειρος – πλέον – Κώστας Προύσαλης), δύο καλοί ξένοι ακραίοι και ένας πρωτοκλασάτος ξένος κεντρικός δίπλα στον Κράβαρικ, ενώ ξένος θα είναι και ο διαγώνιος (περιμένουν την απάντηση Νίλσον).

Εν τω μεταξύ, φημολογείται ότι οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται για τον ΒενεζουελάΝο Κάρλος Τεχέδα, ο οποίος αγωνίστηκε πριν δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Μάρκους Νίλσον, τότε ο 29χρονος διεθνής αναμένεται να απασχολήσει τους ανθρώπους του Ηρακλή, που φέτος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο Τεχέδα έχει ύψος 1.98, γεννήθηκε στις  29/7/1980 και με την Εθνική Βενεζουέλας κατέκτησε το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα το 2003. Το 2002 αγωνίστηκε στην Αργεντινή, ενώ στην Ευρώπη βρέθηκε το 2003, όταν φόρεσε τη φανέλα της Ισπανιής Αμπανίλα μέχρι το 2005. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για την Αλμερία, το 2007 πήγε στην Ιταλική Ρέινα Κρέμα και τον Ιανουάριο ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Πέρσι αγωνίστηκε στο Κατάρ και φέτος έπαιξε για την Μαλίε Τουρκίας, με την οποία εξασφάλισε μεγάλο οικονομικά συμβόλαιο.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ηρακλή ετοιμάζουν μία σημαντική κίνηση για το μέλλον της ομάδας βόλεϊ, για την οποία και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top