Ευσεβείς πόθοι Στεάουα για Προτάσοφ

Η Στεάουα βάζει τον Ολεγκ Προτάσοφ στους πέντε υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της. Ο Ουκρανός που έχει υπογράψει πάντως συμβόλαιο με …

Ηρακλής

Η Στεάουα βάζει τον Ολεγκ Προτάσοφ στους πέντε υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της. Ο Ουκρανός που έχει υπογράψει πάντως συμβόλαιο με τον Ηρακλή είναι, σύμφωνα με τα ρουμανικά ΜΜΕ, στους υποψήφιους, μαζί με τον Τζένγκα, τον Πετρέσκου, τον Μπεργκόντι και τον Παντούρου.

Σε μεγάλη μερίδα του ρουμανικού Τύπου αναγράφεται η είδηση ότι η Στεάουα βάζει τον Ολεγκ Προτάσοφ στους πέντε υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Τζίτζι Μπεκάλι, του ιδιοκτήτη της Στεάουα που είπε… «εκτός από τους τέσσερις, σκέφτομαι και τον Ολεγκ Προτάσοφ». Οπου «τέσσερις»; Ο Βάλτερ Τζένγκα, ο Κριστιάνο Μπεργκόντι, ο Νταν Πετρέσκου και ο Μπασαράμπ Παντούρου.
Ο Προτάσοφ βέβαια είχε δουλέψει και πάλι στη Στεάουα από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι και τον χειμώνα της ίδιας σεζόν. Τότε, παρά το γεγονός ότι η ρουμανική ομάδα πήγαινε πολύ καλά και εντός και εκτός συνόρων, η συνεργασία είχε λυθεί μιας και είχε παρατηρηθεί διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ του Ουκρανού και της διοίκησης. Και μετά, ο Προτάσοφ πήγε στην Ντνιέπρ.

Πρόλαβε όμως σε εκείνο, το έστω μικρό χρονικό διάστημα, να κάνει πολλούς φίλους στη Ρουμανία με το ποδόσφαιρο (όμορφο και αποτελεσματικό) που έπαιζε η Στεάουα και έτσι κατά καιρούς ο Προτάσοφ «παίζει» πάντα στη Ρουμανία μιας και τον θέλουν αρκετές ομάδες.
Και τώρα, η Στεάουα. Η ρουμανική ομάδα που δεν κάνει καλή σεζόν και βρίσκεται, μετά από 31 αγωνιστικές, στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, έλυσε την προηγούμενη Κυριακή τη συνεργασία της με τον προπονητή, Μάριους Λάκατους και προσωρινά έχει αναλάβει χρέη τεχνικού ο Πεντρατζίνι που ήταν στο τεχνικό τημ. Η Στεάουα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με τα όσα συζητιούνται στη Ρουμανία, στα σχέδια υπάρχει και ο Προτάσοφ.

Βέβαια, ο Ουκρανός έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον Ηρακλή για αυτό και στην ΠΑΕ προσεγγίζουν το ζήτημα με τη σχετική ψυχραιμία χωρίς να υπάρχει καμία ενόχληση από τη Στεάουα.  Πάντως, και ο ίδιος ο Προτάσοφ δεν δείχνει να ασχολείται με το ζήτημα, μιας και έχει βάλει την υπογραφή του σε «κυανόλευκο» συμβόλαιο.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top