Ο Ηρακλής 4-0, άρεσαν οι μικροί

Ευκαιρία για συμπεράσματα είχε ο Ολεγκ Προτάσοφ στο φιλικό που έγινε στο Καυτανζόγλειο (18/05), κεκλεισμένων των θυρών, με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης. Χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νεαροί …

Ηρακλής

Ευκαιρία για συμπεράσματα είχε ο Ολεγκ Προτάσοφ στο φιλικό που έγινε στο Καυτανζόγλειο (18/05), κεκλεισμένων των θυρών, με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης. Χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νεαροί και οι επιδόσεις τους άφησαν αρκετά ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ηρακλή.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής προηγούταν με 2-0, χάρη σε δυο γκολ του Κύδωνα Καρλόπουλου. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με τον Μέλκα στην εστία, δεξιό μπακ τον Ψυχογιό και αριστερό τον Λιόνη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι ο Σαρακατσάνος με τον Ζίφκα. Αμυντικοί χαφ είναι ο Μοσχάκης με τον Τσομπάνογλου και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Καρλόπουλος. Δεξιά παίζει ο Κονέ και αριστερά ο Δράμπης. Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Βέλλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τον Χρήστο Ζίφκα. Ο Ηρακλής έβαλε άλλα δύο γκολ ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Μαρκές.

ΤΑ ΓΚΟΛ
1-0: Στο 25′ ο Μοσχάκης δίνει στον Ψυχογιό, αυτός κάνει τη σέντρα, ο Δράμπης με κεφαλιά δίνει πάσα στον Καρλόπουλο και αυτός σκοράρει.
2-0: Στο 32′, ο Μοσχάκης δίνει στον Καρλόπουλο και αυτός με σουτ από τα αριστερά σκοράρει.
3-0: Στο 55’ ο Παπαζαχαρίας κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κομβολίδης άφησε την μπάλα και ο επερχόμενος Παπαστεριανός σκοράρει.
4-0: Στο 78’ ο Μαρκές κάνει την πάσα στον Αγγελούδη και αυτός με κεφαλιά ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.
Για τον Ηρακλή, είχε δοκάρι ο Μαρκές στο 50’. ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μέλκας (70’ Σάντσεζ), Ψυχογιός (46’ Παπαζαχαρίας), Λιόνης (46’ Γιαννούλης), Ζίφκας (46’ Εξουζίδης), Σαρακατσάνος (66’ Κίκο Ρατόν), Μοσχάκης (46’ Παπαστεριανός), Τσομπάνογλου (46’ Βούκοβιτς), Καρλόπουλος (46’ Γκαρσία), Κονέ (46’ Μαρκές), Δράμπης (46’ Αγγελούδης), Βέλλιος (46’ Κομβολίδης)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Ιόργκα, Κουρδάκης, Λευκαρίτης, Μπούκας, Τσιλιγκερίδης, Κάλφας, Στεργίδης, Γεραγώτης, Μαυροματίδης, Ελληνίδης, Κράββαρης.
Αγωνίστηκαν και οι Φοινικόπουλος, Πουρσανίδης, Ζαγκάνας, Λιπίτκας, Κανατάς, Ούσιος, Ψωμαδέλης, Μικρόπουλος, Τονοσίδης, Ψωμιάδης, Κοντογεωργόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top