Καυτανζόγλειο: “κλειστό” από 23/08 ως 13/09

Η ανάγκη του να αποκτήσει δικό του γήπεδο ο Ηρακλής γιγαντώνεται μπροστά σε τέτοια περιστατικά προτεραιοτήτων, που θέτει το Καυτανζόγλειο ως Εθνικό Στάδιο. Συγκεκριμένα, το …

Ηρακλής

Η ανάγκη του να αποκτήσει δικό του γήπεδο ο Ηρακλής γιγαντώνεται μπροστά σε τέτοια περιστατικά προτεραιοτήτων, που θέτει το Καυτανζόγλειο ως Εθνικό Στάδιο. Συγκεκριμένα, το διάστημα από 23 Αυγούστου ως τις 13 Σεπτεμβρίου το Καυτανζόγλειο δεν θα είναι διαθέσιμο ως ποδοσφαιρική έδρα του Ηρακλή, μιας και θα φιλοξενήσει την διεθνή διοργάνωση στίβου.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ γνωρίζουν το πρόβλημα (το πρωτάθλημα αρχίζει στις 23 Αυγούστου) και υπάρχει η σκέψη για χρήση κλειδάριθμου κατά την κλήρωση ώστε η ομάδα να αρχίσει την περίοδο με εκτός έδρας αναμέτρηση. Ωστόσο πάλι – βάσει του χρονοδιαγράμματος – θα είναι υποχρεωτικό το να δοθεί ένα – τουλάχιστον – παιχνίδι εντός έδρας και είναι φυσικό να τίθεται θέμα γηπεδότητας, με τον επίσημο Ηρακλή να αποφασίζει ποιο άλλο γήπεδο της πόλης θα χρησιμοποιήσει προσωρινά.

Είναι αρκετά νωρίς για να ασχοληθεί με το χειρισμό του ζητήματος τεχνική και διοικητική ηγεσία, κάτι το οποίο θα κάνουν πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Όσο για το θέμα της τοποθέτησης των πλέξι γκλας δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και η ανάδοχος εταιρία διαβεβαιώνει ότι προλαβαίνει να τα τοποθετήσει και μετά τους αγώνες στίβου, καθώς χρειάζεται μόνο μιας εβδομάδας διάστημα για αυτήν την διαδικασία. 

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top