Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Ριβέρα

Μπορεί να τους πίκρανε πέρσι το καλοκαίρι και η απώλειά του να αναστάτωσε σε σημαντικό βαθμό τον προγραμματισμό τους, όμως – όπως όλα δείχνουν – …

Ηρακλής

Μπορεί να τους πίκρανε πέρσι το καλοκαίρι και η απώλειά του να αναστάτωσε σε σημαντικό βαθμό τον προγραμματισμό τους, όμως – όπως όλα δείχνουν – μπορεί να συνεργαστούν εκ νέου. Ο λόγος για τον Χοσέ Ριβέρα και τους διοικούντες του βολεϊκού Ηρακλή. Ο έμπειρος και ικανότατος Πορτορικανός ακραίος, φαίνεται να… «ξεζουμίστηκε» για τα καλά από τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Άντερς Κρίστιανσον στον Ολυμπιακό και, έχοντας πρώτα συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ από τους «ερυθρολεύκους», του ανακοινώνουν ότι δεν θα τον χρειαστούν από τη νέα περίοδο, μιας και «κτυπούν» το μεγαθήριο, που ακούει στο όνομα Βάισμανς και τον Φινλανδό Κούναρι για τις θέσεις των ακραίων. Λέγεται, ότι ο Ριβέρα είναι πυρ και μανία με τον – «πολυαγαπημένο» του μέχρι τώρα, Κρίστιανσον – ο οποίος τον έφερε στον Ηρακλή και για χάρη του αθέτησε τη συμφωνία του με την ΕΑΠ Πατρών το καλοκαίρι, που πέρασε, για να τον ακολουθήσει στον Πειραιά.

Όμως, το τι συμβαίνει στην περίπτωση των δυο τους δεν είναι το ζητούμενό μας. Αυτό, που συνιστά είδηση είναι ότι (με την απόλυτη συναίνεση του Χάρι Μπρόνκινγκ) οι διοικούντες των «κυανολεύκων» δεν δείχνουν να κρατούν «μανιάτικο» στον Πορτορικανό και προκειμένου να στελεχώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο την μία από τις δύο θέσεις βασικών ακραίων, που είναι κενές στο σχεδιασμό τους, σπεύδουν να συζητήσουν με τον Χοσέ Ριβέρα.

Γνωρίζουν ότι, αν πετύχουν συμφωνία επιστροφής του, θα έχουν στην μια θέση ακραίου ήσυχο το κεφάλι τους, καθώς ο έμπειρος Λατίνος διαθέτει τα πάντα (εκτός από ύψος): εξαιρετικός επιθετικός (τόσο με στοιχεία δύναμης, όσο και τεχνικής), επικίνδυνος σέρβερ, άριστος υποδοχέας και αμυντικός, ενθουσιώδης στο μπλοκ, λόγω της αλτικότητάς του. Ήδη οι συζητήσεις προχωρούν και αν θεωρηθεί δεδομένο ότι η Πάτρα, μετά το περσινό «πούλημα» από τον Ριβέρα δεν θα τον ξανασκεφτεί, η καλύτερη λύση στην Ελλάδα για τον παίκτη θα είναι η επιστροφή στην Μίκρα. Σημαντική ευκαιρία για τον «Γηραιό», καθώς αφορά κίνηση ενίσχυσης πρώτης γραμμής, σε περίοδο, που τα περιθώρια για κάτι τέτοιο, στην Αγ. Δημητρίου, δεν είναι πολλά.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top