“NO IRAKLIS, NO PARTY”

Μέσα σε έναν χρόνο τους κέρδισε όλους. Αγάπησε, αγαπήθηκε, μένει. Ηταν μέχρι το 2010, πάει μέχρι το 2011. Tο “BLUEARENA” συνάντησε τον Σερζ Ντιέ. Μαζί …

Συνεντεύξεις

Μέσα σε έναν χρόνο τους κέρδισε όλους. Αγάπησε, αγαπήθηκε, μένει. Ηταν μέχρι το 2010, πάει μέχρι το 2011. Tο “BLUEARENA” συνάντησε τον Σερζ Ντιέ. Μαζί με τον γιο του, τον Σάμουελ (συμβόλαιο και… σε αυτόν τώρα) κάναμε μια βόλτα από το Ιβανώφειο. Και «έδενε» τόσο ωραία με τα συνθήματα στους τοίχους…

Ο Ιβοριανός μετά την επίτευξη της συμφωνίας είναι πολύ χαρούμενος. Το γέλιο του είναι γνωστό. Αρχίζει να γελάει, γελάει, το στόμα ανοίγει, λες τώρα θα σταματήσει, συνεχίζει. Γέλιο που βγαίνει από μέσα.

«Δέθηκα με τον Ηρακλή. Και την οικογένειά μου και μένα μας αρέσει πολύ η ομάδα, η πόλη. Και για μας ήταν ό,τι καλύτερο από τη στιγμή που θέλαμε να σταματήσουμε τις μετακινήσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, κάπου έπρεπε να μείνουμε και παραπάνω. Και ο Ηρακλής είναι ό,τι το καλύτερο».Ο Ντιέ έχει το προνόμιο να «δένεται» με τον κόσμο. Αυτό που λέμε να «φτιάχνει» ατμόσφαιρα.

Στο Ιβανώφειο είναι ο Φώτης Θέος, είναι ο Χάρης Πόλιος, είναι οι φίλοι του. Κάποια στιγμή που τα λέγαμε, τους ευχαρίστησε για την ειλικρίνεια στη σχέση τους. Δεν τους ήξερε και από πριν. Εδώ, τους γνώρισε. Εδώ τους έκανε φίλους. Ευχαριστεί και τον Ηρακλή. Αλήθεια, όμως ποιος δεν είναι φίλος του;

Κάποια στιγμή φωτογραφήθηκε κάτω από το γκράφιτι με την Αυτόνομη Θύρα 10. «Τα παιδιά πήραν πολλά από τα ημερολόγια που έχουμε βγάλει για το ίδρυμα, για το «Μανασέ» και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό», λέει. Η φιλανθρωπική του δράση είναι γνωστή και είναι ένα από τα πράγματα που συζήτησε και με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μέσα στον Ιούνιο μάλιστα θα γίνει ένα ακόμη γκαλά (κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε γίνει και στη Θεσσαλονίκη) και στην Ακτή Ελεφαντοστού και όπως και ο ίδιος είπε θα δοθεί και η ευκαιρία να τιμηθεί και η μνήμη των θυμάτων στην πρόσφατη τραγωδία (κατάρρευση κερκίδας) σε παιχνίδι της εθνικής. Και να είναι κοντά και στους συγγενείς τους.

Ο Ντιέ ήταν ένας παίκτης που εξ αρχής ήθελε να κρατήσει ο Ηρακλής και να επεκτείνει μαζί του τη συνεργασία. Μέσα σε μία σεζόν έπεισε με τον δυναμισμό στο παιχνίδι του (λίγο όμως θα πρέπει να δουλέψει την αυτοκυριαρχία του και να μην ξεφεύγει σε ώρα παιχνιδιού από τα όριά του γιατί αυτό του στοίχισε κάποιες κάρτες) και την τεχνική του. Από τους χαφ που μπορούν να ανταποκριθούν και ανασταλτικά και οργανωτικά.

Είχε 21 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και σκόραρε δύο φορές. Μία στην πρεμιέρα (με τον Πανσερραϊκό που είχε μπει ως αλλαγή) και μία με πέναλτι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως που πραγματικά δίνει στην ομάδα είναι η «σπίθα» και η διάθεση για κάτι παραπάνω, κάτι περισσότερο.

Παίκτης που πραγματικά μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει π.χ. το παιχνίδι που έκανε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση; Όπως και να έχει, κινήσεις όπως αυτή με τον Ντιέ, βοηθούν ουσιαστικά την ομάδα. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να δοθεί και συνέχεια με ανάλογες κινήσεις.

Στο video που ακολουθεί με τον Ντιέ, ο Ιβοριανός κάνει δηλώσεις στο “BLUEARENA” και δίνει αυτό που κυριαρχεί μετά τη συμφωνία. Μια υποσημείωση μόνο: Είναι στα αγγλικά, μην περιμένετε μετάφραση. Το κάναμε έτσι για να γίνει πιο… γρήγορο. Αλλωστε, αυτό που γίνεται στο τέλος, δεν χρειάζεται και μετάφραση.

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top