Τουντζιάρης: «Είμαι αισιόδοξος»

O Φάνης Τουντζιάρης με δηλώσεις του στον ETXRASPORT 103 FM εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο βετεράνος των …

Ηρακλής

O Φάνης Τουντζιάρης με δηλώσεις του στον ETXRASPORT 103 FM εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο βετεράνος των «κυανόλευκων» σχολίασε τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, τονίζοντας: «Οι πρώτες ενέργειες των ανθρώπων της διοίκησης, μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Αποκτήθηκαν δύο ικανότατοι ποδοσφαιριστές, ο Ντίκα και ο Όπερ, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Ντιε. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες κινήσεις οι οποίες θα είναι αναλόγου επιπέδου. Ο Ηρακλής έχει μια καλή βάση ποδοσφαιριστών και εφ΄ όσον αυτοί πλαισιωθούν από κάποιες καλές μεταγραφές, τότε οι στόχοι που έθεσε ο Αντώνης Ρέμος θα είναι εφικτοί. Επαναλαμβάνω ότι οι πρώτες κινήσεις της διοίκησης μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Για εμένα, εξίσου σημαντικό είναι ο Ηρακλής να αρχίσει να παίζει και πάλι καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος μας, έχει συνηθίσει να πηγαίνει στο γήπεδο και να βλέπει θέαμα. Αυτό έλειψε τα προηγούμενα τρία χρόνια και είναι καιρός, ο Ηρακλής να επιστρέψει στις εποχές που προκαλούσε τον θαυμασμό με την απόδοση του μέσα στο γήπεδο και με το θέαμα που προσέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top