Στίβος: Εντυπωσίασαν οι μικροί

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του στίβου του Ηρακλή στους διασυλλογικούς αγώνες Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Κορασίδων Β και μίνι κοριτσιών και αγοριών που διεξήχθησαν …

Άλλα αθλήματα

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του στίβου του Ηρακλή στους διασυλλογικούς αγώνες Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Κορασίδων Β και μίνι κοριτσιών και αγοριών που διεξήχθησαν στον Πολύγυρο για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης-Χαλκιδικής.

Οι λιλιπούτειοι αθλητές έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό, σάρωσαν τα μετάλλια και έδειξαν ότι το μέλλον του στίβου του Ηρακλή θα είναι λαμπρό. Πολύ σημαντικό ήταν και το δέσιμο που είχαν οι αθλητές μεταξύ τους, καθώς παρά το μικρό της ηλικίας τους  έτρεχαν να συγχαρούν τους συναθλητές τους μετά από κάθε προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η σκυταλοδρομία 4Χ60 των ΠΚ με τις  Κατερίνα Σεγκλόβα, Έλενα Ζυμάρα, Νάνσυ Μαδέση, Αρετή Μουχτάρη. Ενω, στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και η σκυτάλη των μινι κοριτσιων 4 χ 50 με τις  Ιωάννα Χ”ιωακειμίδου, Μαρία-Ειρήνη Κούτρα, Διαλεκτή Παπαδάφου και Καλλιόπη Παπουτσή. Δεύτερη θέση για την Μίνι σκυτάλη των αγοριών. Χρυσό κατέκτησε η Κατερίνα Σεγκλόβα στο Μήκος με ατομική επίδοση με 5,10 και η  Έλενα Ζυμάρα  στα 150 μ. με ατομική επίδοση 20,59”. Εκπληκτική ήταν και h Κωνσταντίνα Μυλωνά στην σφαίρα όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.  Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και η Νάνσυ Μαδέση στα 60μ ΠΚ Β’.

Back to Top