«Πολωνός» ο Άχρεμ

Στην Ρεσόβια Ρζεζόφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλεξ Άχρεμ. Η οικονομική πρόταση που δέχτηκε ο Λευκορώσος ακραίος ήταν ικανή να τον πείσει για …

Διάφορα

Στην Ρεσόβια Ρζεζόφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλεξ Άχρεμ. Η οικονομική πρόταση που δέχτηκε ο Λευκορώσος ακραίος ήταν ικανή να τον πείσει για να αγωνιστεί στην Πολωνική ομάδα που φέτος θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Σίσλει Τρεβίζο ο Γκουλινέλι.

Ακόμα ένας παίκτης που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή αποχαιρέτησε την Θεσσαλονίκη. Ο Άλεξ Άχρεμ είπε «όχι» στην μεγάλη οικονομικά πρόταση του Ολυμπιακού και στον Άντερς Κρίστιανσον για να συμφωνήσει με την Πολωνική Ρεσόβια Ρζεζόφ για την επόμενο χρόνο. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και από το επίσημο site των Πολωνών (www.assecoresovia.pl).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λευκορώσος ακραίος θα λάβει πάνω από 220.000 ευρώ, ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο μέλλον στον Ηρακλή. «Τώρα θα πάω στην Πολωνία αλλά του χρόνου θα επιστρέψω για να πάρουμε με τον Ηρακλή το Τσάμπιονς Λιγκ», μετέφερε σχετικά.

Στη Σίσλει ο Γκουλινέλι

Μπορεί οι Ρώσοι της Ίσκρα να προσέφεραν περίπου 500.000 ευρώ για να φέρουν στο Οντίντσοβο τον Φλάβιο Γκουλινέλι, ο ίδιος τελικά όμως προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σίσλει Τρεβίζο και να κάνει το… απωθημένο του πραγματικότητα. Η ανακοίνωση των Ιταλών αναμένεται τις επόμενες μέρες.

«Η Σίσλει είναι μία πρόσκληση στην καριέρα μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα όπως η Γιουβέντους και η Λίβερπουλ στο ποδόσφαιρο. Σε τέτοια ομάδα δε μπορείς να πεις όχι. Τα λεφτά ήταν πολλά από την Ίσκρα, αλλά προτίμησα να μην πάω στη Ρωσία».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top