Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια…

Συμπληρώνονται σήμερα δύο ολόκληρα χρόνια από το αξέχαστο παιχνίδι της Ξάνθης. Ο Ηρακλής δεν πάλευε στα Πηγάδια απλά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. Σε …

Συμπληρώνονται σήμερα δύο ολόκληρα χρόνια από το αξέχαστο παιχνίδι της Ξάνθης. Ο Ηρακλής δεν πάλευε στα Πηγάδια απλά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. Σε εκείνο το 90λεπτο έπαιζε την ύπαρξή του.

Αν τα παλικάρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κέρδισαν εκείνη την ημέρα, σήμερα είναι πολύ πιθανό να μιλούσαμε για μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και βαριά φανέλα, που βολοδέρνει κάπου μεταξύ Β’ και Γ’ εθνικής. Εκεί θα ήταν ο Ηρακλής αν η εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα ήταν διαφορετική. Ελλείψει μεγάλων επιτυχιών, το παιχνίδι της Ξάνθης ήταν δίχως αμφιβολία η κορυφαία στιγμή του ποδοσφαιρικού Ηρακλή τα τελευταία χρόνια.

Ήταν το αποκορύφωμα μίας τιτάνιας προσπάθειας που έγινε ΜΟΝΟ από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, δύο-τρεις υπαλλήλους και τον κόσμο της ομάδας, που αποφάσισε -έστω και στο τέλος- να αφήσει κατά μέρους την κόντρα του με το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς και να βάλει πλάτη για την επίτευξη ενός στόχου που έμοιαζε λίγες εβδομάδες νωρίτερα, με όνειρο απατηλό.

Τα πέντε τελευταία παιχνίδια εκείνης της περιόδου, θα πρέπει να αποτελέσουν μάθημα και οδηγό για όλους μας. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Διασπασμένοι, όπως μας θέλουν οι εχθροί μας, τίποτα. Τι από τα δύο προτιμάτε;

Ακολουθεί ένα βίντεο από το youtube, αφιερωμένο στην πιο περίεργη χρονιά του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Απολαύστε το…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top