Κεκλεισμένων των θυρών τα φιλικά του Καυτανζογλείου

Άλλαξε ημέρα διεξαγωγής το φιλικό του Ηρακλή με τον Θερμαϊκό Θέρμης. Θα διεξαχθεί – τελικά – την Δευτέρα 18/05, στις 17:30, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, κεκλεισμένων …

Ηρακλής

Άλλαξε ημέρα διεξαγωγής το φιλικό του Ηρακλή με τον Θερμαϊκό Θέρμης. Θα διεξαχθεί – τελικά – την Δευτέρα 18/05, στις 17:30, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22/05, στις 17:30, επίσης στο Καυτανζόγλειο, κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει μεθαύριο (Παρασκευή 15/05)στην Δράμα την Δόξα (17:00). Η ομάδα προπονήθηκε σήμερα (13/05) το πρωί στην Μίκρα, αύριο (14/05) έχει ρεπό και ο Χρήστος Ζίφκας έδωσε ραντεβού σε όλο το διαθέσιμο ρόστερ στις 13:30 της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, προκειμένου να αναχωρήσουν για την μακεδονική πόλη με το «κυανόλευκο» λεωφορείο.

Την ίδια μέρα (Παρασκευή 15/05) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Όλεγκ Προτάσοφ, για να ταξιδέψει στην Δράμα και να παρακολουθήσει τον αγώνα, «τσεκάροντας» το υλικό της ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top