Εθνική:Πάλεψε αλλά…

Την ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα πολο των ανδρων από την ομαδα της Σερβιας με 11-7 στο πλαίσιο της  6η αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της …

Άλλα αθλήματα

Την ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα πολο των ανδρων από την ομαδα της Σερβιας με 11-7 στο πλαίσιο της  6η αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης Γουόρλντ Λιγκ  για τη ζώνη της Ευρώπης.

Με το παιχνίδι αυτό η Εθνική μας ομάδα η πόλο των ανδρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Γουόρλντ Λιγκ για φέτος. Τα 8λεπτα: 3-0, 4-2, 2-2, 2-3. Τα γκολ. Σερβία: Πιγέτλοβιτς 3, Πρλαϊνοβιτς 2, Γκόσιτς 2, Νίκιτς 2, Π. Φιλίποβιτς, Φ. Φιλίποβιτς. Ελλάδα: Ι. Φουντούλης 4, Κόχειλας, Κολόμβος, Δελακάς. Η τελική βαθμολογία του γκρουπ: 1) Σερβία 12, 2) Ελλάδα 6, 3) Γαλλία 0.Η Σερβία προκρίθηκε στην τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ (Μαυροβούνιο, 16-21 Ιουνίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Δούμπας τόνισε: «Αιφνιδιαστήκαμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, στη συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε, ισορροπήσαμε και το παλέψαμε. Εγώ πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, τα οποία μπορούν να προσφέρουν περισσότερα πράγματα από ότι έχουν προσφέρει μέχρι τώρα. Ο χρόνος είναι υπέρ μας».
 

Back to Top