Το γκάλοπ για Λεώνη

Το BLUEARENA.GR επιδίωξε να αφουγκραστεί τον κόσμο του Ηρακλή για το αν επιθυμεί ή όχι την ενδεχόμενη επιστροφή του Αλέκου Λεώνη στην ομάδα και το …

Ηρακλής

Το BLUEARENA.GR επιδίωξε να αφουγκραστεί τον κόσμο του Ηρακλή για το αν επιθυμεί ή όχι την ενδεχόμενη επιστροφή του Αλέκου Λεώνη στην ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον Έλληνα τεχνικό. Στις πέντε ημέρες που διήρκησε το γκάλοπ, καταμετρήθηκαν 1.936 ψήφοι. Οι 1.362 (70,4%) ήταν κατά την επιστροφής του Λεώνη και οι 574 (29,6%) υπέρ.

Ένα αποτέλεσμα που δείχνει ότι οι φίλοι του Ηρακλή (τουλάχιστον αυτοί που ψήφισαν) δε μπορούν να συγχωρέσουν στον πολυνίκη προπονητή των κυανόλευκων την κάθοδό του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Κι αν η αποχώρηση του -μετά από πολλά χρόνια τίτλων- για την Εθνική ομάδα των ανδρών δεν ενόχλησε κανένα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πράσινων «πλήγωσε» και εκνεύρισε ταυτόχρονα πολλούς. «Στη ζωή υπάρχει και μία λέξη που λέγεται υστεροφημία», έλεγαν αρκετοί τη στιγμή που πριν από ένα χρόνο περίπου ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη.

Για πολλούς ο Λεώνης αποτέλεσε αυτό που λέμε «σημαία» για τον βολεϊκό Ηρακλή, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με μία άκρως επιτυχημένη ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο πολλοί αντέδρασαν αρνητικά στην περσινή του απόφαση, θεωρώντας ότι η σημαία κατέβηκε από τον κυανόλευκο ιστό. Γι’ αυτό και σε αυτή την ψηφοφορία, οι περισσότεροι ψήφισαν «όχι», καθώς πιστεύουν πως τέτοια λάθη δε  συγχωρούνται.

Από την άλλοι, οι λιγότεροι που επέλεξαν «ναι» και εμφανίστηκαν θετικοί στο να επιστρέψει ο Λεώνης στον πάγκο του Ηρακλή, θεωρούν ότι προπονητικά και αγωνιστικά μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Εξακολουθούν να πιστεύουν στις ικανότητες του Έλληνα τεχνικού και φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προσπεράσουν, για το καλό της ομάδας, την απόφαση του να γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ένα… μεγάλο «όχι» στον Αλέκο Λεώνη που άλλαξε στρατόπεδο και ένα… μικρό «ναι» για τον προπονητή που πέτυχε πολλά στον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top