“¨Εσπασε” τα χρονόμετρα ο Γεωργίου

Ο κολυμβητής του Ηρακλή, Χαράλαμπος Γεωργίου, εντυπωσίασε και σήμερα (10/5) στο διεθνές μιτινγκ Ακρόπολις που διεξάγεται στην Αθήνα. Κολύμπησε σε 2.00.75 τα 200μ πεταλούδα και σκόρπισε …

Άλλα αθλήματα

Ο κολυμβητής του Ηρακλή, Χαράλαμπος Γεωργίου, εντυπωσίασε και σήμερα (10/5) στο διεθνές μιτινγκ Ακρόπολις που διεξάγεται στην Αθήνα. Κολύμπησε σε 2.00.75 τα 200μ πεταλούδα και σκόρπισε υποσχέσεις ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Έφήβων που θα διεξαχθεί στην Πράγα το καλοκαίρι.

Ο προπονητής  του Ηρακλή, Γιώργος Χουζούρης, μίλησε στο “BLUEARENA.GR” για την πολύ καλή εμφάνιση του αθλητή του αλλά και για τα επόμενα σχέδια τους: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την επίδοση του Χαράλαμπου. Από εδώ και πέρα οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν. Έχουμε μπροστά μας ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο πίσω μέρος του μυαλού μας άρχισε να φαντάζει η ιδέα ενός μεταλλίου. Όσον αφορά τους Χαλκιά και Αραμπατζή προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Έτσι όμως είναι ο πρωταθλητισμός.»

Στο “BLUEARENA.GR” μίλησε μόλις τελείωσε την κούρσα του και ο Χαράλαμπος Γεωργίου και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον χρόνο μου. Από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή και σωστή δουλεία που κάνουμε έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς ο οποίος πλέον δεν φτάνει μόνο στην οχτάδα του Ευρωπαϊκού αλλά ίσως και σε ένα μετάλλιο. Όσον αφορά την επίδοση μου στο 100αρι ειλικρινά δεν την περίμενα.»

Back to Top