Στο Λουξεμβούργο για την Ευρώπη

Πολύ σημαντική θεωρείται η αυριανή (9/5) μέρα για τον Ηρακλή, καθώς θα απολογηθούν στο Λουξεμβούργο οι κυανόλευκοι για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον τελικό του …

Ηρακλής

Πολύ σημαντική θεωρείται η αυριανή (9/5) μέρα για τον Ηρακλή, καθώς θα απολογηθούν στο Λουξεμβούργο οι κυανόλευκοι για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον Γηραιό θα εκπροσωπήσουν οι Τριανταφύλλου, Αδαμίδης, Μανωλόπουλος και Θεοδωρίδης. Φαβορί για την τεχνική ηγεσία θεωρείται ο Ολλανδός Μπρούκινγκ.

Τον κίνδυνο να τιμωρηθεί ή ακόμα να αποκλειστεί και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μαζί με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζει ο Ηρακλής.

Τα όσα έγιναν στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πράγα και του CEV CUP στο ΟΑΚΑ δυσαρέστησαν τους ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που αύριο (9/5) θα συνεδριάσουν στο Λουξεμβούργο για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό ζήτημα.

Οι κυανόλευκοι θα απολογηθούν στις 15.30 και θα εκπροσωπηθούν από τον πρόεδρο του ΓΣ Ηρακλής Δημήτρη Τριανταφύλλου, τον αντιπρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αναστάσιο Αδαμίδη αλλά και τους Γιώργο Μανωλόπουλο και Αλκιβιάδη Θεοδωρίδη. Αντίστοιχα και από την ΕΟΠΕ θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος Στέλιος Προσαλίκας για να υποστηρίξει τις θέσεις των ελληνικών ομάδων.

 

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top