Πληρότητα σε ποσοστό 99%

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η πρώτη συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ Ηρακλής με τα μέλη της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Οι κυανόλευκοι ενημέρωσαν για …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η πρώτη συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ Ηρακλής με τα μέλη της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Οι κυανόλευκοι ενημέρωσαν για τα δεδομένα που ισχύουν πλέον στην εταιρία, μετά την προσπάθεια που έχει γίνει για την οικονομική της εξυγίανση και πλέον απομένει να οριστεί η ημερομηνία που θα εξεταστεί ο φάκελος του Ηρακλή. Τα μέλη της επιτροπής συνεχάρησαν τους Αντώνη Ρέμο, Δήμο Πολύκαρπο και Λεωνίδα Παπαβασιλάκη που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ, για την εικόνα που εμφανίζει η εταιρία σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Αυτή τη στιγμή, ο φάκελος της ΠΑΕ παρουσιάζει πληρότητα κατά 99% και το μόνο που απομένει είναι η τοποθέτηση ορισμένων εγγράφων που θα φτάσουν στα γραφεία της Μίκρας μέσα στις επόμενες ημέρες. Οπότε θέμα ανησυχίας, όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, δεν τίθεται.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top