Αυτός είναι ο Μπρόκινγκ

Αυτός, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Φλάβιο Γκουλινέλι στην κορυφαία θέση του «κυανόλευκου» πάγκου. Το όνομα αυτού, Χάρι Μπρόκινγκ …

Ηρακλής

Αυτός, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Φλάβιο Γκουλινέλι στην κορυφαία θέση του «κυανόλευκου» πάγκου. Το όνομα αυτού, Χάρι Μπρόκινγκ (για το ορθό της γραφής του, Harry Brokking).

Είναι Ολλανδός, 53 ετών και αρκετά έμπειρος σε επίπεδο διαχείρισης εθνικών συγκροτημάτων, μιας και εργάστηκε στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας και – πλέον – είναι ο άνθρωπος, στον οποίο έχει επενδύσει η Ομοσπονδία Βόλεϊ της Αγγλίας, προκειμένου να συγκροτήσει μία – όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική – ομάδα για την Ολυμπιάδα του 2012. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για το μεγάλο όνομα, όμως οι επιτελείς του Ηρακλή φαίνεται να κινούνται στα πρότυπα του καλοκαιριού του 2007, όταν επέλεγαν έναν έμπειρο Ευρωπαίο κόουτς, με ικανότητες στον αναπτυξιακό τομέα, όπως ήταν ο Άντερς Κρίστιανσον.

Τον έχουν προσεγγίσει και αναμένεται από μέρα σε μέρα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Εκείνο, που απομένει να καθοριστεί είναι το αν ο Μπρόκινγκ θα εγκαταλείψει τη συνεργασία του με την βρετανική ομοσπονδία, προκειμένου να αφοσιωθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του με την ομάδα των «κυανολεύκων». Φαίνεται ότι η επιλογή ενός μεγάλου ονόματος από υψηλής προβολής πρωταθλήματα εγκαταλείπεται, μετά την απογοήτευση, που έφερε η απόφαση Γκουλινέλι να εξαργυρώσει την επαγγελματική «υπεραξία», που κέρδισε με την παρουσία του στην ομάδα για μισή αγωνιστική περίοδο, εγκαταλείποντάς την.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top