Σύλληψη ποδοσφαιριστών

Δύο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της περιοχής της Κοζάνης συνελήφθησαν σήμερα ως μέλη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στην Δυτική Μακεδονία και οδηγήθηκαν από όργανα …

Διάφορα

Δύο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της περιοχής της Κοζάνης συνελήφθησαν σήμερα ως μέλη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στην Δυτική Μακεδονία και οδηγήθηκαν από όργανα της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης στον εισαγγελέα.

Η σύλληψή τους έγινε σε τοποθεσία στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Κοζάνης-Καστοριάς, κοντά σε κατάστημα, από το οποίο είχαν εξέλθει οι δύο ποδοσφαιριστές.

Κατά την στιγμή της σύλληψής τους είχαν ποσό 37.000 ευρώ, που εκτιμάται πως είναι προϊόν παράνομου στοιχηματισμού, ενώ στον έλεγχο των σπιτιών τους βρέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και λίστα πελατών.

Η σύλληψη έγινε με την βοήθεια αστυνομικού που εμφανίστηκε στους δύο κατηγορούμενους σαν υποψήφιος πελάτης και τους παρέδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Από την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top