Ο Προτάσοφ και η μαύρη λίστα

Ο Όλεγκ Προτάσοφ βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά είναι σε διαρκή επικοινωνία με τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς συντονίζει, σε συνεργασία με τον Ηλία Πουρσανίδη …

Ηρακλής

Ο Όλεγκ Προτάσοφ βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά είναι σε διαρκή επικοινωνία με τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς συντονίζει, σε συνεργασία με τον Ηλία Πουρσανίδη , τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Ένα από τα βασικά θέματα τα οποία επεξεργάζεται είναι αυτό της – περίφημης, σε τέτοιες περιόδους – «μαύρης λίστας».

Των ποδοσφαιριστών, δηλαδή, οι οποίοι δεν θα ενταχθούν στα αγωνιστικά πλάνα του για τη χρονιά που έρχεται και θα τους στείλει στην διοίκηση, προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την αποχώρησής τους. Παρά τις φήμες περί ανακοίνωσης αυτής της λίστας από τον προπονητή, η αλήθεια είναι ότι ο Ουκρανός κόουτς σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμος να προβεί – ακόμη – σε μια τέτοια κίνηση. «Θα χρειαστεί να παρακολουθήσω τα φιλικά μέσα στον Μάιο, όπου θα πάρουν ευκαιρίες συμμετοχής όλοι οι παίκτες, ώστε να βγάλω συμπεράσματα σχετικά με το ποιους δεν θα χρειαστώ», επισημαίνει στις επαφές του με τα γραφεία της Μίκρας ο Προτάσοφ, τονίζοντας ότι θα παραδώσει τον σύντομο κατάλογο των ονομάτων μετά τις 22 του μηνός, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι προπονήσεις συντήρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο μόνο θέμα, στο οποίο ο Όλεγκ Προτάσοφ πήρε – πλέον – ξεκάθαρη θέση και έχει να κάνει με το υπάρχον αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας, είναι αυτό του Σεμπαστιάν Γκαρσία. Ο κόουτς άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του «Πίτου» στην ομάδα, καθώς κρίνει ότι είναι ένας χαρισματικός μέσος, με την δυνατότητα πολλαπλής προσφοράς στον αγωνιστικό χώρο, μιας και έχει αποδείξει ότι αποδίδει σημαντικά και σε θέσεις πέρα της κλασικής του, που είναι αυτή του επιτελικού (αμυντικός χαφ και αριστερός χαφ).

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top