Ο Νικολάε Ντίκα και η αγωνιστική υπέρβαση

«Ως και ένα καλοκαίρι πίσω, το πιο πολύ που μπορούσε να διεκδικήσει (και ρεαλιστικά να προσδοκά) ένα κλαμπ επιπέδου Ηρακλή από έναν παίκτη επιπέδου Νικολάε …

«Ως και ένα καλοκαίρι πίσω, το πιο πολύ που μπορούσε να διεκδικήσει (και ρεαλιστικά να προσδοκά) ένα κλαμπ επιπέδου Ηρακλή από έναν παίκτη επιπέδου Νικολάε Ντίκα θα ήταν, μάλλον, ένα αυτόγραφό του».

Με αυτή τη φράση ξεκινά το σχόλιό του ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην «Ελευθεροτυπία» (ολόκληρο το σχόλιο μπορείτε να διαβάσετε στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο Ηρακλής»). Και όταν το υποστηρίζει ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας το άθλημα που λέγεται «ποδόσφαιρο», μάλλον κάτι θα ξέρει. Με την έλευση του Ρουμάνου αστέρα, έστω και με τη μορφή του δανεισμού, ο Ηρακλής δείχνει έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και σε αγωνιστικό επίπεδο. Και αυτό είναι ξεκάθαρο ότι ενοχλεί αρκετούς και πιο συγκεκριμένα αυτούς που θέλουν τον Ηρακλή μόνιμα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Και δυστυχώς γι’ αυτούς, σιγά-σιγά αποκαλύπτονται.

ΥΓ Αν έχει δίκιο ο Φελίπε Σκολάρι και η ΟΥΕΦΑ ήθελε με το… στανιό τελικό Μάντσεστερ-Μπαρτσελόνα, καλά έκανε και το ήθελε. Μπορεί να έγινε με άκομψο τρόπο (σφαγή της Τσέλσι), αλλά είναι βέβαιο ότι στον τελικό της 27ης Μαΐου θα συγκρουστούν οι δύο καλύτερες ομάδες της φετινής χρονιάς. Με όσα έκανε πάντως ο Όβρεμπο, έδωσε το απόλυτο άλλοθι στους ντόπιους διαιτητές για να συνεχίσουν το… έργο τους. Όποτε η ατάκα… «Τα ίδια και χειρότερα γίνονται ακόμη στο Τσάμπιονς Λιγκ», αναμένεται να φορεθεί αρκετά τη νέα περίοδο.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top