Μέλη στον Ερασιτέχνη

Ένας από τους στόχους της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι βγάλει επιτέλους ο σύλλογος τη δυναμική που κρύβει μέσα του εδώ και δεκαετίες. Να πάψει να είναι …

Άλλα αθλήματα

Ένας από τους στόχους της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι βγάλει επιτέλους ο σύλλογος τη δυναμική που κρύβει μέσα του εδώ και δεκαετίες. Να πάψει να είναι ομάδα των λίγων και να γίνει σύλλογος των πολλών.

Να φέρει κοντά του όλο αυτό τον κόσμο που παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις. Ένας τρόπος για να συμβεί αυτό και ίσως ο πλέον ενδεδειγμένος, είναι η συμμετοχή στον Ερασιτέχνη. Είναι ντροπή για τον Ηρακλή, οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου να λαμβάνονται από τριψήφιο αριθμό ατόμων, όσοι δηλαδή συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις και στις ψηφοφορίες. Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται κινήσεις από διάφορες πλευρές, με στόχο την αύξηση των μελών του Ερασιτέχνη. Μία ενδιαφέρουσα διεύθυνση για να πληροφορηθεί ο καθένας για την εγγραφή του στον Ερασιτέχνη είναι η ακόλουθη:

http://gs.iraklis.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=49:2009-04-13-09-42-10&catid=1:2009-03-29-14-55-23&Itemid=53

Μόνο με ισχυρή βάση στον Ερασιτέχνη, μπορεί αυτός ο σύλλογος να διεκδικήσει από την Πολιτεία αυτό που πραγματικά αξίζει. Και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας.

Back to Top