Προτάσοφ και Ντίκα τα είπανε στην ΠΑΕ

Μέρα συσκέψεων η σημερινή για τον Ηρακλή, καθώς ο Όλεγκ Προτάσοφ βρέθηκε από το μεσημέρι στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα. Προηγήθηκε η διεξοδική συζήτηση, …

Ηρακλής

Μέρα συσκέψεων η σημερινή για τον Ηρακλή, καθώς ο Όλεγκ Προτάσοφ βρέθηκε από το μεσημέρι στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα. Προηγήθηκε η διεξοδική συζήτηση, που είχε ο Ουκρανός κόουτς με τον Νικουλάε Ντίκα, με τον οποίο «ξανασμίγουν» στο πλαίσιο της «κυανόλευκης» αγωνιστικής πραγματικότητας, κάτι, για το οποίο και οι δύο πλευρές δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένες.

Ακολούθησε μακρά σύσκεψη συνεργασίας για όλα τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας, μεταξύ του κόουτς, του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη και του Τεχνικού Υπεύθυνου Υποδομής και Συμβούλου Σκάουτινγκ, Σάββα Κωφίδη, ενώ μέχρι αυτήν την ώρα ο κ. Προτάσοφ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την «κυανόλευκη» διοίκηση. Άλλωστε, στην επικαιρότητα, αλλά και σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται ο σχεδιασμός, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι αύριο το πρωί (09:30) η το ποδοσφαιρικό τμήμα επανέρχεται στις προπονήσεις στην Μίκρα, πάντοτε υπό τις οδηγίες του Χρήστου Ζίφκα και των συνεργατών του.

Ο ποδοσφαιριστής του «κυανόλευκου» Εφηβικού, Παντελής Ποζίδης, κλήθηκε στο συγκρότημα της Εθνικής Παίδων, για προπονήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top