“Οχι” Γκουλινέλι-Οι πληροφορίες θέλουν Ισκρα

Αρνητικά απάντησε τελικά ο Φλάβιο Γκουλινέλι στην πρόταση του ΤΑΠ Ηρακλής για ανανέωση συνεργασίας. Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Μάρκους Νίλσον με  τους ανθρώπους του ΤΑΠ …

Ηρακλής

Αρνητικά απάντησε τελικά ο Φλάβιο Γκουλινέλι στην πρόταση του ΤΑΠ Ηρακλής για ανανέωση συνεργασίας. Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Μάρκους Νίλσον με  τους ανθρώπους του ΤΑΠ τη Δευτέρα (4/5) και το “θέλω να μείνω” του Σουηδού, ο Ιταλός τεχνικός είπε “όχι” επικαλούμενος μεγάλη οικονομική πρόταση από ρωσική ομάδα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Ισκρα και την αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Ηρακλή στην Ευρώπη.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν μέλη του «κυανόλευκου» ΤΑΠ, ο Φλάβιο Γκουλινέλι απάντησε αρνητικά το βράδυ της Δευτέρας (4/5) στην πρότασή τους για την επόμενη σεζόν. «Νιώθω προδομένος γιατί περίμενα πως μετά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε το Σαββατοκύριακο, ο Γκουλινέλι θα έμενε στον Ηρακλή. Η πίεση που δέχτηκε από τον μάνατζέρ του για τη μεγάλη αυτή πρόταση από τη Ρωσία τον ανάγκασε να απαντήσει αρνητικά. Εμείς κάναμε την υπέρβασή μας με την πρόταση που καταθέσαμε στον Ιταλό τεχνικό», δήλωσε ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου στο “BLUEARENA”. Πλέον, οι «κυανόλευκοι» καλούνται να αναζητήσουν νέο τεχνικό με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αυτός ξένος.

Κι όλα αυτά ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας (4/5) στα γραφεία του ΤΑΠ βρέθηκε ο Μάρκους Νίλσον, λίγη ώρα πριν αναχωρήσει για την Σουηδία. Ο διαγώνιος του Γηραιού συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του και τους εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Παρά το ότι έχει δεχτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλες οικονομικά προτάσεις από τα Εμιράτα και όχι μόνο, ο Σουηδός «ψηφίζει» Ηρακλή και θέλει να συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα.

Από την πλευρά τους τα μέλη του ΤΑΠ αντιμετώπισαν θετικά την επιθυμία του Νίλσον και πλέον θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συζητήσεων και με τον εκπρόσωπο του παίκτη, με θέμα το οικονομικό.

Τις επόμενες μέρες πλέον αναμένονται οριστικές εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, που αφορά το μέλλον του Σουηδού διαγώνιου στον Ηρακλή. Πολλά θα εξαρτηθούν πάντως από τις απαιτήσεις του παίκτη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top