ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Έτοιμοι Αραμπατζής, Χαλκιάς

Το κολυμβητικό μιτινγκ Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα είναι ένας από τους κυριότερους αγώνες της χρονιάς για τους κολυμβητές του Ηρακλή. …

Άλλα αθλήματα

Το κολυμβητικό μιτινγκ Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα είναι ένας από τους κυριότερους αγώνες της χρονιάς για τους κολυμβητές του Ηρακλή.

Το μεγάλο όνομα του κολυμβητικού Ηρακλή ο Ανέστης Αραμπατζής θα αγωνιστεί προκείμενου να πάρει την πρόκριση για τους Μεσογειακούς αγώνες Ανδρών και θέλει να πετύχει καθώς αυτός είναι και ο κύριος στόχος της χρονιάς. Ο Ανέστης θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πραγματοποιήσει ατομικό ρεκόρ στα 100μ πεταλούδα.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Χαλκιάς θέλει να συμμετάσχει μαζί με τον συναθλητή του Γεωργίου (ο οποίος έχει πάρει ήδη την πρόκριση) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και θα δώσει όλες τους τις δυνάμεις έτσι ώστε να πιάσει το όριο στα 50μ πεταλούδα.

Ο προπονητής  της αγωνιστικής κατηγορίας του Ηρακλή Γιώργος Χουζουρης  δηλώνει αισιόδοξος και πιστεύει ότι αν όλα πάνε έτσι όπως τα περιμένουν ο Ηρακλής θα πανηγυρίσει τρεις συμμετοχές σε μεγάλους διεθνείς αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ακρόπολις  ο Ηρακλής θα δώσει το παρών με 16 συνολικά κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Back to Top