Κινητικότητα σχεδιασμού στον Ηρακλή

Κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Την ώρα, που βρίσκεται σε πλήρη αναμονή η άφιξη του Νικουλάε Ντίκα, ο προγραμματισμός σε επίπεδο αγωνιστικού …

Ηρακλής

Κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Την ώρα, που βρίσκεται σε πλήρη αναμονή η άφιξη του Νικουλάε Ντίκα, ο προγραμματισμός σε επίπεδο αγωνιστικού τμήματος για τη νέα περίοδο κορυφώνεται και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες να μελετούν την επόμενη κίνηση ενίσχυσης της ομάδας…

Ο Ηλίας Πουρσανίδης είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Σάββα Κωφίδη, με τον τελευταίο να βρίσκεται σήμερα το απομεσήμερο στην Πτολεμαϊδα για τον αγώνα Εορδαϊκού – Θερμαϊκού Θέρμης, με το ενδιαφέρον στραμμένο στους Πιτσόκο, Μοσχάκη και Παναγιωτόπουλο.

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ είχε σήμερα το πρωί μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Όλεγκ Προτάσοφ για ζητήματα προγραμματισμού, με τον Ουκρανό τεχνικό να υπογραμμίζει ότι μέσα στο προσεχές 10ήμερο θα είναι έτοιμος για να ανακοινώσει τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, που δεν συμπεριλαμβάνει στα δικά του πλάνα. Παράλληλα, αναμένεται μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο να «ανάψει το πράσινο φως» για την παραμονή του Σεμπαστιάν Γκαρσία στην ομάδα, κάτι για το οποίο, πιθανόν, να απαιτηθεί ταξίδι ανθρώπου των «κυανολεύκων» στην Αργεντινή για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη και στα Γραφεία της Μίκρας, καθώς αρχίζει η εντατική φάση του σχεδιασμού για τη νέα περίοδο. Θα έχει συνάντηση με τον Ντίκα, ενώ θα πραγματοποιηθούν επαφές του με τον Ηλία Πουρσανίδη και την διοίκηση της ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top