Ο Σάββας βλέπει τους δανεικούς, ο Ντίκα έρχεται

Ο Σάββας Κωφιδης πιάνει – και σε ουσιαστικό επίπεδο – δουλειά στον Ηρακλή και (με την ιδιότητα του Συμβούλου σκάουτινγκ) θα βρεθεί αύριο στην Πτολεμαϊδα, …

Ηρακλής

Ο Σάββας Κωφιδης πιάνει – και σε ουσιαστικό επίπεδο – δουλειά στον Ηρακλή και (με την ιδιότητα του Συμβούλου σκάουτινγκ) θα βρεθεί αύριο στην Πτολεμαϊδα, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Εορδαϊκού – Θερμαϊκού Θέρμης για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στόχος του κ. Κωφίδη δεν είναι άλλος από την μελέτη των δανεικών της «κυανόλευκης» ομάδας στην αντίστοιχη του Θερμαϊκού, Πιτσόκου, Μοσχάκη και Παναγιωτόπουλου, τους οποίους οι πληροφορίες φέρουν ως βασικούς στην αυριανή αναμέτρηση. Στον Ηρακλή φροντίζουν να έχουν συγκροτημένη άποψη για τους παίκτες, που έχουν δανείσει, ενόψει του καλοκαιριού και της αναδιοργάνωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Ηλίας Πουρσανίδης, δεν θα μπορέσει να μεταβεί στην Πτολεμαϊδα, καθώς την ίδια ώρα έχει τη σημαντική ευθύνη της υποδοχής του Νικουλάε Ντίκα, ο οποίος αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρουμάνος διεθνής σούπερ σταρ θα παραλειφθεί από τον κ. Πουρσανίδη και θα περάσει στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων, με σκοπό την οριστική συμφωνία, με την προοπτική την Δευτέρα να βάλει την υπογραφή του σε «γαλάζιο» συμβόλαιο και να αποτελέσει μια από τι ηχηρότερες μετεγγραφικές κινήσεις του Ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου.

Με βάση μάλιστα το ενδιαφέρον, που επιδεικνύουν τα ΜΜΕ του ευρωπαϊκού χώρου για την υπό εξέλιξη μετακίνηση Ντίκα στον Ηρακλή, καταδεικνύεται το μέγεθος της «κυανόλευκης» επιτυχίας, αν και εφόσον όλα καταλήξουν θετικά, όπως εύχεται όλη η οικογένεια της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Βέλλιος: “Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει για πάντα στη μεγάλη κατηγορία!”

Ποδόσφαιρο

Το “μπαράζ της ντροπής” – Πώς ο αθηναϊκός Τύπος ξεφτίλιζε τη διαπλοκή…

Ποδόσφαιρο

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top