Αντί σχολίου, ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Από αυτήν εδώ τη στήλη, θα διαβάζετε την προσωπική άποψη όλων των δημιουργών του «BLUEARENA» για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός του Ηρακλή. Επιτρέψτε μου …

Από αυτήν εδώ τη στήλη, θα διαβάζετε την προσωπική άποψη όλων των δημιουργών του «BLUEARENA» για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός του Ηρακλή. Επιτρέψτε μου σήμερα, να μην σχολιάσω το παραμικρό, θετικό και αρνητικό που συνέβη στο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που νιώθω την ανάγκη να γράψω, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια. Σε όλους εσάς που νιώσατε ότι κάλο καλό πάει να δημιουργηθεί στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε όλους εσάς που αισθανθήκατε έστω και ελάχιστα περήφανοι, διότι είδατε τον Ηρακλή πρώτο θέμα.

Και αποδεικνύεται αυτό που είπαμε όλα τα παιδιά που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια, στην πρώτη μας συγκέντρωση. «Ο Ηρακλής στο κομμάτι της ειδησεογραφίας είναι ένα πηγάδι που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται ο πάτος του». Θα διαπιστώσατε ότι τα βασικά θέματα της κεντρικής σελίδας είναι επτά. Αρχικά πίστεψα ότι είναι πολλά. Στην πράξη όμως αποδεικνύεται ότι είναι ελάχιστα. Διότι από την πρώτη κιόλας ημέρα, δημιουργήθηκε το πρόβλημα της υπερπροσφοράς βασικών θεμάτων.

Γιατί για εμάς, είναι π.χ. βασικό θέμα η πρόκριση των κορασίδων στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ και πρέπει να βρίσκεται στη… βιτρίνα του σάιτ. Άσχετα αν στις εφημερίδες ίσως και να μην υπάρχει ούτε σε μονόστηλο. Να γνωρίζετε ότι συμμέτοχοι αυτής της προσπάθειας είστε όλοι εσείς που πληκτρολογείτε καθημερινά www.bluearena.gr Ένα κλικ την ημέρα αρκεί για να μας γεμίσετε με δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε επίσημα από το μεσημέρι της 30ης Απριλίου, αλλά και για να δείξετε σε όλους τη δυναμική που κρύβει αυτός ο σύλλογος.

ΥΓ: Για το εντυπωσιακό μπάσιμο των κυανόλευκων στο μεταγραφικό παζάρι, θα έχουμε καιρό μπροστά μας για να ασχοληθούμε. Ας κλείσουν –τυπικά- με το καλό οι Αντρές Όπερ, Νικουλάε Ντίκα και εμείς εδώ θα είμαστε για να κάνουμε τα σχόλιά μας. Αποδεικνύεται όμως στην πράξη, ότι όλο αυτό το διάστημα κάτι γινόταν στη Μίκρα. Μπορεί κάποιοι άλλοι να διαφήμιζαν τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και στην κυανόλευκη οικογένεια δεν κάθονταν με σταυρωμένα χέρια. Γιατί για να φέρεις δύο τόσο σπουδαίους παίκτες από τα τέλη Απρίλη σε μία ομάδα που την τελευταία τριετία είναι –σε αγωνιστικό επίπεδο- μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, σημαίνει ότι τους περασμένους μήνες κάποιοι δουλεύανε.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top