Πιτσιρίκια με…τσαγανό

Οι υπεύθυνοι των “κυανόλευκων” Ακαδημιών δεν έχουν ως αυτοσκοπό τους τον Πρωταθλητισμό, αλλά την προώθηση των ταλέντων που ανήκουν σε αυτές στην πρώτη ομάδα του …

Ακαδημία

Οι υπεύθυνοι των “κυανόλευκων” Ακαδημιών δεν έχουν ως αυτοσκοπό τους τον Πρωταθλητισμό, αλλά την προώθηση των ταλέντων που ανήκουν σε αυτές στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή.

Βέβαια όταν η διαδικασία αυτή συνδυάζεται με τον Πρωταθλητισμό, τότε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για όλους. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την τρίτη ομάδα (Κ 18) του Ηρακλή η οποία βρίσκεται δύο βήματα μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Το πρώτο βήμα αφορά τον αγώνα που θα δώσει για να προκριθεί στον τελικό της ερχόμενης Κυριακής. Το βήμα αυτό θα γίνει την Παρασκευή στις 15:00 στο “Γ. Καραϊσκάκης” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της τρίτης ομάδας του Ηρακλή Βασίλης Σπυρογιάννης, πιστός “στρατιώτης” των κυανόλευκων Ακαδημιών, αν και δεν θα έλεγε όχι στην κατάκτηση του τίτλου, θεωρεί ότι ο δικός του ρόλος, είναι διαφορετικός και επισημαίνει: “Οι Ακαδημίες του Ηρακλή λειτουργούν ώστε να δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε αυτές, προετοιμάζοντας τους για την πρώτη ομάδα. Φέτος τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα των Κ18 έχουν κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και έφτασαν να διεκδικούν το Πρωτάθλημα χωρίς αυτό να αποτελεί τον βασικό μας στόχο. Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι αυτά τα παιδιά αποκτούν από τόσο νωρίς τη νοοτροπία του Πρωταθλητή και μπαίνουν στη διαδικασία της συγκομιδής βαθμών, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κρίνει τη δουλειά που κάνουμε εδώ και καιρό”.

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top