Γυναικείο: Συλλέκτης επιτυχιών

Το γυναικείο πόλο είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα τμήματα του Ηρακλή. Το πάθος, η σκληρή δουλεία και η πολύ καλή οργάνωση του τμήματος έχει …

Άλλα αθλήματα

Το γυναικείο πόλο είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα τμήματα του Ηρακλή. Το πάθος, η σκληρή δουλεία και η πολύ καλή οργάνωση του τμήματος έχει κάνει τις κυανόλευκες να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη του γυναικείου πόλο στην Ελλάδα.

 Οι κυανόλευκες τα δυο τελευταία χρόνια κατέκτησαν όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες. Με σημαντικότερη αυτών, η περσινή άνοδος στα μεγάλα σαλόνια της Α1 εθνικής κατηγορίας και η φετινή παραμονή των κοριτσιών που συνδυάσθηκε και με έξοδο στα πλει οφ του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής πλέον είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη της Θεσσαλονίκης στην Α1 εθνική κατηγορία καθώς ο ΠΑΟΚ ύστερα από την ήττα του από τον Ηρακλή στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία.

Οι παίκτριες του Γιώτη Ιωακείδη, αν και προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους ημιτελικούς αλλά παρόλα αυτά η χρονιά μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί.  Αντίπαλος των «κυανόλευκων» ήταν ο Εθνικός ο οποίος με δυο νίκες επί του Ηρακλή κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα δυο παιχνίδια:

Εθνικός – Ηρακλής 19-7

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 4-2, 7-1.

Εθνικός: Φαν Μπέλκουμ 4, Νοξ 3, Γαρυφάλλου 3, Τετζαλίδου 3, Μάστορη 2, Σολανάκη 2, Μπαρτούνκοβα 1, Μοβσεσιάν 1.
Ηρακλής: Κανελλοπούλου 3, Τζήμα 2, Ζιλέτ 1, Σαρηγιαννίδου 1.

Ηρακλής – Εθνικός 8-11

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 3-4, 1-2.

Ηρακλής: Ζιλέτ 3, Πλευρίτου Μ. 2, Σαρρηγιανίδου 1, Φλώρου 1, Σμιθ 1.
Εθνικός: Τετζαλίδου 4, Μάστορη 2, Μπαρτούνκοβα 2, Πλούμη 1, Νοξ 1, Βαν Μπέλκουμ 1.

 

Back to Top