Πάει Πράγα ο Γεωργίου

Είναι ένας αθλητής που συνέβαλε καθοριστικά στην ανοδική πορεία του κολυμβητικού τμήματος του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Γεωργίου ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία …

Άλλα αθλήματα

Είναι ένας αθλητής που συνέβαλε καθοριστικά στην ανοδική πορεία του κολυμβητικού τμήματος του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Γεωργίου ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα αγωνίσματα της πεταλούδας.

 

Ο Χαράλαμπος έχει θέσει υψηλούς στόχους και αν και βρίσκεται στην 3η λυκείου προσπαθεί με όλη του την δύναμη να μην απομακρυνθεί από αυτούς. Ο 18χρονος κολυμβητής του Ηρακλή έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Εφήβων στα 200μ πεταλούδα με 2.01.00 και θα δώσει το παρών στην Πράγα κυνηγώντας με αξιώσεις μια θέση στον τελικό.

 

Ο ίδιος μίλησε στη “BLUE ARENA” και ανάφερε ότι… “Είμαι χαρούμενος για το όριο, έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Από εδώ και πέρα συνεχίζω με σκληρή δουλειά για να έρθει ο καλός χρόνος στο ευρωπαϊκό και να κυνηγήσω τον τελικό και από εκεί και πέρα γιατί όχι μια διάκριση”. Όσον αφορά τον προπονητή του, Γιώργο Χουζούρη, ο Χαράλαμπος είπε: “Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον προπονητή μου. Με στήριζε και με στηρίζει. Βέβαια, θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι είμαι στην προπόνηση με τον Ανέστη (Αραμπατζής) και τον Δημήτρη (Χαλκιάς) και αυτός ο συναγωνισμός που υπάρχει πιστεύω ότι μας βοηθάει όλους”.

Back to Top